Unde gasim folie auto autorizata ?

Ajutor pentru șoferi

Sunt destul de mulți șoferi ce preferă ca parbrizele autoturismului lor să nu permită razelor solare și privirii trecătorilor să pătrundă în interiorul mașinii sale. Pentru aceasta ei apelează la montarea unor folii solare pe geamurile mașinii lor. Totuși e bine să știi că la autoturism trebuie montată numai folie auto autorizata, căci altfel ajungi să încalci legea existentă în vigoare pe teritoriul țării noastre. Aplicarea se poate face numai pe lunetă și pe geamurile laterale spate, cu condiția ca autoturismul tău să fie prevăzut cu oglinzi retrovizoare pe ambele părți. Este total interzisă aplicarea de folie auto chiar și autorizată R.A.R. pe parbrizul față și pe geamurile laterale față. Singura folie ce este permisă a se aplica peste tot este cea cu rol antiefracție.

Windshield-repair

De asemenea trebuie să știi că prin lege ești obligat să apelezi pentru montarea de folie auto autorizata la o firmă autorizată R.A.R. care să-ți elibereze o declarație de conformitate pe baza autorizației, precum și un certificat de conformitate și garanție a foliei în baza certificării r.a.r.

Ce este folia auto autorizată?

Ce trebuie să mai știi? Sunt multe de știut despre folie auto autorizată. De exemplu, că folia auto solară omologată are avantajul că se poate aplica fără demontarea geamurilor  de la mașina ta. Apoi folia oferă posibilitatea alegerii nuanței dorite, reține cioburile în cazul spargerii geamului și respinge razele ultraviolete într-o proporție foarte mare, undeva la 99%. Aceste folii prezintă avantajul că rezistă foarte bine de-a lungul timpului, nu se decolorează și se pot îndepărta oricând tu dorești acest lucru. Folia auto solară este concepută pentru a spori confortul atât al șoferului cât și al pasagerilor, oferind condiții optice foarte bune pentru șofer.

mobile-team-v2

Dacă vei contacta Master autoglass vei descoperi că au folii solare de proviniență americană, de la Sun Tek Și Llumar, precum și faptul că îți vor monta folia solară pe mașina ta într-un timp foarte scurt , de 4- 5 ore. Această firmă este pe piață de peste 10 ani și îți poate asigura mai multe servicii indiferent de tipul mașinii tale, fie că ești posesor de autoturism, autocar, autoutiliară sau autocamion. Pentru toate acestea Master Autoglass are pe stoc mii de parbrize, geamuri laterale, lunette, și cu experiența pe care o posedă în montarea geamurilor îți poate oferi o garanție de 2 ani pentru lucrarea făcută de ei. Master Autoglass îți oferă cele mai bune servicii pentru montarea geamurilor mașinii tale, montarea se face foarte repede, pentru cele care au cheder montajul se face în 1-2 ore, iar pentru parbrizul ce are nevoie de lipire montajul se face între 4 și 12 ore, în funcție de tipul mașinii tale.

master_autoglass_logo

Pentru a putea să afli mai multe intră pe masterautoglass.ro și vei descoperi că ai șansa să nu înlocuiești parbrizul mașinii tale dacă are o fisură ce nu depășește o monedă de 50 de bani. Acest lucru firma ți-l rezolvă în maxim 3o de minute și astfel te poate ajuta să reduci riscul de a fi respins la R.A.R., apoi vei face o economie de bani și timp. Trebuie să ai în vedere că orice fisură poate duce la spargerea totală a parbrizului și apoi vei fi obligat să-ți achiziționezi unul nou.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.