New desires from Etosell

I know I promised to stay away from shopping online, at least for a while. However I can not stop visiting websites that collaborate. It’s like a little urge that you can not escape.
Today it took just three minutes in which I have no choice to enter the site of the Etosell. And because otherwise could not, I remained in my mind already superb 3 jumpsuit.
I mean not even know how to resist temptation. Gotta check out the website and you see dozens of products already more or less beautiful. You say I have no money to give him and leave the site, come back to see even see the price and amounts so small …
Honestly it is impossible not add at least one basket in overalls. They have many beautiful designs and prices more than affordable. Even if you can get products from Romania, they arrive at the post office where you belong.
But enough talking, let’s better to show you three models that attracted me, did you say that two of them are at substantial discounts?
The first apron it was conquered it. I really like how it combines black with flowers. It’s perfect for a day at the beach or for a very hot day of summer. Of course you can discover in three different models and choose the one you like best.
Capture
The second product is the bra that can be associated with a pair of shorts, a skirt or even a skirt. He will highlight the body and forms can be found on the site over a 72% reduction.

4
Last but not least is the product chosen overall. The model is very beautiful and it can be worn and slightly cool summer days, with the sleeves longer. It is available in two colors and benefit from a 52% reduction.

6

ROMÂNĂ

Știu că am promis că stau departe de cumpărăturile din mediul online, cel puțin o perioadă. Dar cu toate acestea nu pot înceta să vizitez site-urile cu care colaborez. Este ca un mic îndemn de care nu poți scăpa.
Astăzi au fost nevoie doar de 3 minute în care să nu am ce face pentru a intra pe site-ul celor de la Etosell. Iar pentru că altfel nu se putea, deja am rămas în minte cu 3 superbe salopeta.
Adică nici măcar nu știu cum ai putea rezista tentației. Intri pe site și deja observi zeci de produse care mai de care mai frumoase . Zici nu am bani pentru el și dai să ieși de pe site, te întorci ca să vezi măcar prețul și vezi sume atât de mici…
Sinceră să fiu este imposibil să nu adaugi cel puțin o salopeta în coșul de cumpărături. Au foarte multe modele frumoase și prețuri mai mult decât accesibile. Puteți primi produsele chiar dacă sunteți din România, ele sosesc la poșta de care aparțineți.
Dar destul cu vorba, haideți mai bine să vă arăt cele trei modele care m-au atras, oare să vă precizez că două dintre ele sunt la reduceri substanțiale?
Prima salopetă care m-a cucerit a fost aceasta. Îmi place foarte mult modul în care se îmbină negrul cu florile. Este perfectă pentru o zi de plajă sau pentru o zi foarte călduroasă de vară. Desigur o puteți descoperii în trei modele diferite și să îl alegeți pe cel care vă place mai mult.

2
Cel de al doilea produs este reprezentat de un sutien ce poate fi asociat unei perechi de pantaloni scurți, unei fustițe sau chiar unei fuste pantalon. El vă va scoate în evidență formele corpului și pe deasupra se regăsește pe site cu o reducere de 72%.

3
Ultimul, dar nu cel din urmă produs ales este această salopetă. Modelul este unul foarte frumos și ea poate fi purtată și în zilele puțin mai răcoroase de vară, având mânecile mai lungi. Este disponibilă în două culori și beneficiați de o reducere de 52%.

6

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.