1.Articole Personale

Garantează-ţi un viitor de succes alături de Lucky Studio!

Deseori m-am lovit de faptul că orice job poate  să nu fie tocmai stabil pentru mine, deoarece nu mă vedeam în viitor făcând acelaşi lucru. Mi-am dorit mereu un job care să îmi garanteze tot ce aveam nevoie pentru un viitor bun şi aşa am ajuns la Lucky Studio.

Veniturile lunare ale fetelor de aici mi-au atras foarte mult atenţia. Adică… să câştig între 300 şi 800 de lei zilnic. Cum sună asta? Parcă mi-aş vedea viitorul mult mai luminos aşa!

Lucky-Studio-angajariAngajări uimitoare în videochat!

Prin simpla navigare pe internet, am reuşit să găsesc un forum foarte interesant, unde se aflau diferite păreri ale fetelor despre acest studio de videochat. De fapt, forumul Lucky Studio a fost cel care m-a convins că trebuie să merg şi eu la un interviu în acest loc, pentru a-mi crea o carieră de succes.

Văzând atâta lume mulţumită de serviciile acestora m-a făcut şi pe mine să vreau să mă bucur de beneficiile de la Lucky Studio. Din ce am văzut eu pe site-ul lor, chiar părea să fie un loc de muncă în Iaşi la care am visat multă vreme. Şi surprinderea mea a fost să fie mult mai mult decât m-am aşteptat.

Aşa cum spuneam şi mai sus, mi-am dorit un job în Iaşi care să-mi dea siguranţa unui viitor strălucit, în care să nu mai duc lipsuri. Norocul meu a fost că Lucky Studio face angajări în videochat în permanenţă şi am putut să mă angajez imediat.

Lucky-Studio-castiguri

          4.500 de lei salariu garantat sau plată zilnică!

Poate acum te vei gândi că tot procesul de angajare a fost unul migălos, aşa cum se întâmplă de obicei la orice job. Ei bine, află că la Lucky Studio nu a fost aşa. Adică din prima zi m-am convins că acesta este locul unde trebuie să fiu, iar legalitatea cu care aceştia lucrează a făcut în aşa fel încât totul să se rezolve uşor şi repede.

De cum am intrat pe uşa acestui studio de videochat din Iaşi, simţeam deja cum viaţa mea se va schimba în bine. Candelabre uriaşe, tapet Versace, canapele Mobexpert şi tot felul de lucruri luxoase … Cum să nu-ţi doreşti să lucrezi într-un asemenea loc?

Mai ales când ştii că eşti total protejată de lege, lucrezi în lux, cu un program lejer, având venituri mari şi bonusuri de milioane! Când Claudia mi-a prezentat toate beneficiile Lucky Studio la interviu, am rămas total uimită.

În special când mi s-a spus că pot să aleg un salariu garantat de 4.500 de lei sau pot fi plătită în fiecare zi, în funcţie de comision. Adică eu puteam câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic, plus bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei. Şi chiar câştig. În momentul de faţă, mă laud cu un venit de 7.000 de lei. Ce pot să cer mai mult? Am parte de tot ce vreau la Lucky Studio!

fata-angajata-videochat

11 comentarii

 • Scutariu Fanela

  Aşa este, Lucky Studio chiar este serios cu toate modelele. Dovada este că sunt la studio peste 120 de angajate. Şi eu sunt una din ele de luna trecută!

 • Ioana Paduraru

  Legalitatea a fost cea care m-a atras şi pe mine aici. Mă săturasem de contracte ilegale şi condiţii de muncă naşpa. Lucky Studio nu a fost aşa cu mine şi mă simt în al nouălea cer!

 • Iftimescu Otilia

  Eu vedeam toată ziua afişe peste tot în Iaşi şi am ajuns la Lucky Studio din pură coincidenţă, dar acum n-aş mai pleca niciodată!

 • Dana Mironescu

  Super tare! Am vorbit deja cu Claudia şi am stabilit şi eu un interviu. Vreau şi eu să am tot ce au aceste fete.

 • Emilia Popescu

  Chiar că acum mă simt mult mai sigură pe mine! Înainte mă tot temeam că pot rămâne fără job, dar la Lucky Studio pot rămâne cât îmi doresc şi îmi pot asigura viitorul!

 • Lavinia Lungu

  Poti câştiga cât vrei tu la Lucky Studio. Eu prima dată am rămas uimită când am văzut că toate veniturile depind de mine şi de voinţa mea. Dacă într-o zi vreau să obţin 700 de lei, mă ambiţionez şi obţin!

 • Florina

  Cât de mişto! Şi chiar aş putea câştiga şi eu măcar 4.000 de lei lunar? Am câteva probleme financiare şi aş vrea să-mi ajut familia…

 • Beatrice

  Heeei, fetelor. Nu numai că este legal, dar ţi se plătesc şi taxele şi impozitele. M-am bucurat enorm de mult să aflu că Lucky Studio mă va scuti de toate aceste plăţi!

 • Claudia

  Nu trebuie să-ţi faci griji. Eu deja lucrez aici de mai bine de 5 luni şi sunt foarte mulţumită. La început şi eu îmi făceam griji, dar contractele sunt 100% legale!

 • Andreea Cermin

  Ai vorbit şi de legalitate mai sus. Chiar e pe bune? Eu am lucrat într-un studio de videochat şi nu vreau să-mi amintesc câte am păţit! Dar am auzit că Lucky Studio respectă legea. Aşa e?

  • ionela

   Buna, da ei respecta legea. Toti cei care lucreaza pentru ei beneficiaza de contract de munca. poate sunt indiscreta, dar ce ai patit la celalalt studio?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.