Vrei sa iti redecorezi casa? Afla cum sa iti mobilezi locuinta intr-un stil unic

 

Acasa e locul in care ne refugiem de fiecare data cand dorim sa avem parte de liniste, relaxare si atentia familiei. Datorita faptului ca atmosfera este cea care contribuie la starea de spirit a proprietarilor, decorul trebuie sa fie unul corespunzator. Nimic nu se compara cu o locuinta ce beneficiaza de o paleta placuta de culori ce reda starea de bine a tuturor celor care locuiesc in aceasta.

Fie ca apartamentul sau casa ta este deja mobilata sau nu, iti voi oferi cateva mici trucuri prin care sa creezi un spatiu mult mai benefic pentru tine, familia ta, dar si pentru cei care vor veni sa te viziteze.

Anul trecut am avut si eu parte de un adevarat santier in noul meu apartament, caci am schimbat gresia, parchetul si mobilierul. A fost o investitie destul de costisitoare, insa trebuie sa marturisesc ca ma voi bucura de asta o perioada extrem de indelungata de timp. Trebuie totusi atunci cand intri in contact cu o firma care sa iti ofere spre vanzare sau sa iti realizeze la comanda piese de mobilier sa verifici cat de profesionisti sunt, cat de calitative sunt materialele si care sunt preturile practicate.

Pentru mine nu a fost deloc un proces dificil sa contactez compania care sa fie capabila sa imi ofere spre vanzare mobilierul de care aveam nevoie in toata locuinta. In momentul in care l-am vizitat de casa noua pe un vechi amic, am ramas de-a dreptul impresionata de decorul interior. Stiam ca nu investise o suma exorbitanta de bani si trebuia sa vad ce piese de mobilier elegante avea … aproape ca nu-mi venea sa cred ca faceau parte din apartamentul lui.

Am aflat ca Mobiclas Bucuresti este firma care a reusit sa redea locuintei sale un stil elegant si aparte de celelalte pe care le mai vazusem pana atunci. Stiind ca trebuia sa imi pun si eu la punct apartamentul, nu am ezitat sa nu ii solicit numarul de telefon al companiei pentru a putea intra in contact cat mai repede cu unul din reprezentantii sai. Din cauza faptului ca isi pierduse telefonul si in acelasi timp toate numerele de pe cartela, am decis sa caut pe internet.

Pagina web mobiclas.com s-a dovedit a fi un adevarat sprijin pentru mine in acele momente, avand in vedere ca nu reuseam sa gasesc o firma care sa fie intr-adevar profesionista si sa imi ofere cele mai frumoase si calitative piese de mobilier din Romania. Fie ca doresti sa iti redecorezi si tu locuinta sau nu, nu ezita sa arunci o privire aici, caci vei ramane si tu la fel de impresionata de obiectele pe care le ofera spre comercializare, la fel ca si mine.

Am luat legatura in acel moment cu o super echipa, extrem de prietenoasa, ce m-a sfatuit pana in ultimul moment in legatura cu obiectele care s-ar potrivi cel mai bine in apartamentul meu. Ce-i drept, nu eram in acele momente o buna cunoscatoare a designului interior, astfel ca m-am documentat destul de mult. Am dorit sa am parte de cea mai cocheta casa in care sa ma simt bine si sa ma mandresc atunci cand cineva intra pe usa.

Ce mi-a placut foarte mult la Mobiclas Bucuresti in afara de obiectele de cea mai buna calitate si preturile foarte accesibile consta in faptul ca este intotdeauna la curent cu noile cerinte de pe piata. Acesta este un aspect extrem de important pe care ar trebui sa il detina fiecare firma in parte, insa din pacate doar cateva indeplinesc astfel de cerinte.

Datorita faptului ca in acest an mi-am imbunatatit destul de mult calitatile de designer interior amator, as putea sa va impartasesc cateva din ideile mele in legatura cu crearea unui spatiu mult mai benefic si mai sanatos pentru tine.

Mobilierul vesel pentru camera copiilor

                Am ales sa incep cu aceasta camera tocmai datorita faptului ca cei mici reprezinta principala noastra grija. De altfel, chiar si eu am dorit intai sa mobilez camera copilului, iar mai apoi sa ma ocup si de dormitorul meu, bucatarie, hol si sufragerie.

Ai sa vezi ca alegerea mobilierului pentru camera copiilor tai va reprezenta o adevarata provocare. Ori tie iti place si lor nu, ori ei isi doresc ceva, iar tu consideri ca nu se prea potriveste. In ultimii ani, producatorii de mobila au inceput sa depuna din ce in ce mai mult efort in crearea pieselor de mobilier ideale pentru camera micutilor.

  • Impune-ti un buget dupa care sa te ghidezi in permanenta. Cu toate acestea, vei observa ca la final vei ajunge sa achiti sume putin mai mari decat ti-ai planuit initial, insa o astfel investitie este pe viata.
  • Daca micutii tai sunt capabili sa isi dea cu parerea, in mod cert ar trebui sa te consulti cu ei. Fie ca iti plac ideile lor sau nu, ar trebui sa tii cont macar putin de ele, avand in vedere ca acolo va fi locul in care vor petrece o buna perioada de timp. Copiii trebuie sa se simta confortabil in camera lor, astfel ca, in niciun caz mobila nu ar trebui sa fie una sobra.

Ideal ar fi sa optezi pentru culorile vii, culorile veseliei si ale copilariei. Vei vedea ca inclusiv tu te vei simti mult mai plina de viata in momentul in care vei pasi in acea incapere. La Mobiclas am gasit atat de multe piese de mobilier pentru camera micutului meu, incat mi-a fost destul de dificil sa ma decid asupra unuia singur. Cu toate astea, am reusit intr-un final sa iau cea mai buna decizie, fapt pentru care acum ma bucur alaturi de baietel de camera vie si colorata.

  • Fa-o sa arate colorata si distractiva! Camera copiilor in niciun caz nu ar trebui sa respecte anumite reguli decorative. Totusi, trebuie sa beneficieze de strictul necesar: pat, dulap si birou. In cazul in care sunt baieti, opteaza pentru nuantele de verde sau albastru, iar daca sunt fetite, rosu, roz , bleo si galben cu siguranta vor fi culorile care le vor impresiona.
  • Fii intotdeauna pregatita pentru o schimbare. Copiii vor creste, astfel ca si mobilierul va trebui schimbat la un moment dat. Dimensiunile obiectelor se vor amplifica, asta daca nu alegi din timp sa iti achizitionezi piese de mobilier in marimi medii sau mari.

        Creaza-ti dormitorul ideal pentru tine si partenerul tau

        Dormitorul este cel mai intim spatiu, astfel ca trebuie sa ai in vizor anumite aspecte, pentru ca vei dori sa iti creezi locul ideal in care sa te refugiezi de fiecare data cand doresti relaxare totala.

  • Patul este piesa de mobilier cu o foarte mare importanta, avand in vedere ca acesta face diferenta intre un somn de calitate si unul nu prea benefic. Unele persoane apeleaza la cele de tip king size, pe cand altele le prefera pe cele mai mici. Daca ai suficient spatiu, te sfatuiesc sa il alegi pe cel mare, astfel ca te vei bucura de o odihna mult mai calitativa.

La Mobiclas am gasit atat de multe modele, astfel ca in mod cert iti vei gasi si tu acolo patul mult dorit care sa iti ofere confortul la care visezi.

  • Culorile pieselor de mobilier sunt extrem de importante, avand in vedere ca acestea au magica putere de a ne reda o anumita stare de spirit. Nuantele foarte colorate nu vor face decat sa ne creeze acea stare de agitatie pe care cu siguranta nu ti-o doresti atunci cand speri sa adormi cat mai repede.

Consider ca nuantele de maro sunt ideale pentru un dormitor. De altfel, majoritatea persoanelor opteaza pentru aceste nuante. Maroul ne va duce intotdeauna cu gandul la natura, la trunchiuri de copaci, lucru ce va crea o atmosfera relaxanta si confortabila.

  • Noptierele nu ar trebui sa iti lipseasca pentru ca sunt extrem de practice. Acolo iti poti aseza cartea preferata, cana de ceai sau veioza care te va ajuta sa te ghidezi pe intuneric. La Mobiclas am gasit cateva modele foarte interesante si de practice, avand in vedere ca au si cateva sertare micute in care iti poti aseza strictul necesar pentru a-l avea la indemana.
  • Un dulap mare este absolut necesar sa iti achizitionezi. De altfel, cu cat are mai multe sertare, cu atat te va ajuta mai mult sa iti ordinezi lucrurile. Nu iti fa griji ca spatiul din camera va fi destul de aglomerat, caci la urma urmei, acolo nu vei avea de exercitat tot felul de sarcini si activitati sportive. Va fi doar locul in care te vei odihni.

O oglinda si o masuta de machiaj ar fi ideale, atata timp cat esti o femeie cocheta care ii face o adevarate placere sa se machieze. La Mobiclas vei gasi exact piesa de mobilier care ti se potriveste cel mai bine atat din punct de vedere al modelului, cat si al culorilor sau marimii.

  • O plasma pe o masuta cu sertare ar fi ideala, atata timp cat iti place ca uneori sa vizualizezi noutatile de la stiri sau sa urmaresti anumite seriale.

Sufrageria devine locul in care iti impresionezi placut musafirii

        Living room-ul reprezinta spatiul in care iti vei intampina musafirii in momentul in care vor veni sa te vizitezi. Astfel ca alegerea de mobilier pentru aceasta incapere trebuie sa creeze o atmosfera placuta si primitoare.

  • Alege stilul care ti se potriveste cel mai bine. Eu am ales sa optez pentru cel baroc, avand in vedere faptul ca acea perioada inseamna destul de mult pentru mine. Daca doresti totusi sa fie o sufragerie moderna, alege piesele de mobilier moderne.
  • Vitrinele ofera un look deosebit unui living room, astfel ca ai putea sa te gandesti la acest aspect, daca iti doresti sa ai parte de nonconforism si lipsa de rigurozitate. Eleganta va predomina in momentul in care vei opta pentru un astfel de mobilier, mai mult de atat, te asigur ca niciodata nu se va demoda.
  • O biblioteca mica, medie sau mare ar fi perfecta intr-un living room de oameni educati si cultivati. Daca iti place lectura, in mod cert ar trebui sa iti achizitionezi una. Imagineaza-ti cat este de placut ca intr-o dupa-amiaza de duminica sa iti alegi cartea pe care doresti sa o citesti si sa stai linistita pe canapea alaturi de o ceasca de cafea fierbinte.
  • Canapeaua ar trebui sa fie nelipsita din sufrageria ta. Cu toate ca unele persoane opteaza pentru fotolii sau scaune, in niciun caz nu vei da gres cu o canapea confortabila. Te asigur ca si musafirii tai se vor simti mult mai relaxati asa.
  • Pentru living room ai libertate totala vis-a-vis de culorile care sa predomine. Daca iti place maroul, opteaza pentru maro, iar daca adori nuantele vii si colorate, alege-le. Important este ca tu sa te simti bine in propria ta locuinta.
  • O masa in mijlocul sufrageriei ar trebui sa fie nelipsita. Atunci cand vrei sa servesti cina alaturi de familie si prieteni este ideal sa puteti incapea toti la un loc. Tocmai datorita acestui lucru ar trebui sa alegi o piesa de mobilier mai mare care sa iti satisfaca nevoile in totalitate.

Cea pe care am achizitionat-o de la Mobiclas ma multumeste intru totul avand in vedere ca maroul are o nuanta ideala, lemnul din care este confectionata este de cea mai buna calitate, iar marimea este perfecta. Designul este unul unicat ce ofera living room-ului meu un aer superior in care nu doar eu ma simt ca o regina in propria mea locuinta, ci si musafirii mei.

  • Sunt de parere ca oglinzile joaca un rol extrem de important in designul interior al oricarui spatiu, astfel ca nu am ezitat sa imi instalez una si in sufragerie. Daca sufrageria ta nu este chiar mare, acesta ar reprezenta un adevarat truc prin care sa creezi impresia de lejeritate. Rama acesteia ar trebui sa o alegi in functie de culoarea peretelui, insa si de culoarea mobilierului, astfel incat totul sa se afle intr-o perfecta armonie.

Stilul unic al locuintei tale vei reusi sa il capeti doar colaborand cu Mobiclas, firma ce ofera spre vanzare o serie larga de obiecte deosebite, ideale pentru orice spatiu in casa ta.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.