Review Loncolor 4

 

 

REVIEW CREMĂ PENTRU MÂINI LONCOLOR

După ce părul meu s-a bucurat de îngrijire din partea produselor de la Loncolor a venit rândul mâinilor mele să se bucure de tratament. Alături de produsele pe care vi le-am prezentat am mai primit și această minunată cremă pentru mâini.

Crema este realizată cu ulei din sâmburi de strugure și Provitamina B5, oferindu-le mâinilor mele catifelare și îngrijire intensivă. După ce am început să folosesc această cremă mâinile mele nu mai erau atât de aspre.

Pe deasupra mâinile tale vor fi încântate să descopere parfumul noi creme de mâini. Crema poate fi folosită după fiecare spălare a mâinilor, iar după o perioadă mai îndelungată de timp se vor putea observa și diferențe benefice pentru mâinile tale.

12966579_1010480882375079_2091939487_n

Crema hidratantă are o consistență foarte plăcută și este foarte parfumată, nu trebuie să așteptați foarte mult până când ea este absorbită total de piele, iar beneficiile pot fi constatate la scurt timp. Mâinile voastre vor fi mult mai hidratate decât în mod normal și pielea devine mai catifelată cu fiecare utilizare.

Nici nu o să vă dați seama când crema va deveni parte din rutina voastră zilnică și mâinile vor deveni tot mai frumoase și catifelate. Eu am folosit crema timp de aproape două săptămâni și pot să vă declar că nu m-aș despărți în niciun fel de ea. Înainte de a o folosi aveam mâinile tari și aspre, datorită diferitelor substanțe cu care acestea intrau în contact, acum pielea mea este foarte netedă.

13045648_1010480889041745_11858087_n

Crema are o perioadă foarte mare de valabilitate, dar cu toate acestea dacă veți începe să o folosiți veți constata că nu va ajunge niciodată la ziua expirării, îi veți găsi mereu o întrebuințare, mai ales datorită frumosului parfum. Pentru mine este în acest moment singura cremă care a reușit să mă cucerească complet.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.