Cum ar fi fost copilăria fără jocuri cu Mario?

O parte din viața mea

Atunci când ai o soră nu este atât de dificil să găsești cum să te joci afară sau în curte, când eram mici mereu descopeream câte un joc nou și ne distram împreună, mai apoi, pe la vârsta de 8 ani, am primit primul nostru calculator. Tot atunci părinții au decis să ne plătească și un abonament de internet. Încetul cu încetul am început să descoperim minunata lume a jocurilor online, iar asta însemna foarte mult timp petrecut în fața calculatorului. Eram total absorbite de această nouă ocupație, pur și simplu știam toate paginile ce aveau jocuri cu Mario.

De ce mi-am amintit tocmai acum de jocuri cu Mario?

Zilele trecute nepoata mea m-a rugat să o ajut să treacă un nivel la un joc, nici prin gând nu mi-a trecut că este vorba despre Mario. După ce am ajutat-o ne-am dat seama că jocul ajunsese la final, credeam că va fi supărată( Atunci când eram mică erau doar 2-3 jocuri cu Mario, deci când terminai unul trebuia să te gândești la altul.), dar ea mi-a zis că are multe jocuri cu mario de terminat.

Ea mi-a prezentat site-ul bugy.ro, este vorba de un real paradis al iubitorilor de jocuri cu mario, nici nu apuci să termini un joc că altul ”îți face cu ochiul”. Am încercat să nu par interesată de acest site, în fond și la urma urmei sunt adult și nu ar mai trebui să mă joc jocuri pe internet, dar cu toate acestea după ce a plecat am redeschis site-ul. Să vă mai spun că m-a apucat dimineața tot pe acel site?

Este absolut imposibil să reziști un astfel de site, pur și simplu te captivează încă de la început. Acum jocurile cu Mario s-au diversificat foarte mult, nu mai vorbim doar de fuga lui continuă în speranța că o va salva pe prințesă, ci și de jocuri educative ca ”Mario alfabetul ascuns”.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.