Ce este Biblia Anania?

Ce reprezinta Biblia Anania?

Fix asta am întrebat si eu când am auzit pentru prima oară despre ea. Chiar dacă nu sunt o persoana foarte religioasă, merg la biserică doar când este absolut necesar, îmi place să știu mai multe despre credință. Știm deja că Biblia este cea mai importantă carte din creștinism. De asemenea că ea prezintă faptele de la începutul lunii si pana la ceea ce numim „Apocalipsa”. Pentru prima oară am întâlnit denumirea de Biblia Anania pe site-ul librariamaranatha.ro. 

bibliaanania1

Așa cum am mai zis și mai sus nu știam nimic despre aceasta Biblie așa că am decis să aflu mai multe. Se pare că Biblia Anania este o versiune a Bibliei aprobată de Sfântul Sinod. Ea a fost redactată și adnotată de Bartolomeu Valeriu Anania.

Ce aduce nou această variantă si de unde o puteți cumpăra?

Aceasta varianta a fost realizată cu ajutorul comparației. Mai exact textul a fost comparat cu alte 13 versiuni ale Bibliei atât din tara cât și din străinătate. Așa cum bine știți nu este tocmai ușor să traduci o carte atât de veche. Pot exista cuvinte care nu se mai regăsesc în limba română sau care acum se denumesc altfel.

Cei care doresc să aibă în propria lor casă Biblia Anania o pot achiziționa de pe site-ul librariamaranatha.ro. De aici pot fi cumpărate mai multe cărți biblice si de asemenea Biblia Ortodoxa. Toate cărțile au fost aprobate de Sfântul Sinod.

Biblia ne învață să îi ajutăm pe cei de lângă noi, probabil de aceea cei care dețin librăria au decis să o ajute pe Oană să lupte cu boala. Voi sunteți cei care puteți face ca aceasta campanie să continue. Cu fiecare Biblie cumpărată Oană mai câștigă o lună de viață.

Pentru mine site-ul a făcut mai mult decât a mă ajută să găsesc o Biblie. El m-a ajutat să învăț mai multe despre această carte și despre cât de important este ajutorul oamenilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.