De ce ne doare spatele?

O multime de persoane sufera de dureri de spate. E total neplacut sa ai astfel de dureri, mai ales atunci cand acestea perista. Sunt cauze mai grave, dar si cauze mai simple. Cel mai des ne doare spatele atunci cand facem un efort mai mare. Te-ai gandit vreodata sa iti cumperi un fotoliu cu masaj  pentru a scapa de durerile de spate? Te-ai gandit vreodata ca un fotoliu de masaj  ti-ar putea oferi zilnic minute bune de relaxare? Fotoliile de masaj au multiple beneficii pentru sanatate, fapt pentru care poate e bine sa intri pe komoder.ro si sa vezi modelele disponibile. Se merita sa faci o astfel de investitie.

Vorbeam la inceput de durerile de spate. Acestea pot aparea din mai multe cauze.

O cauza a durerilor de spate poate fi munca la birou. Nu trebuie sa muncesti neaparat fizic pentru a avea dureri de spate. Simplul stat pe scaun la birou, in timp poate afecta spatele. Ti-ar fi numai bun un scaun de masaj. Gandeste-te la asta. Totodata, durerile de spate pot aparea si in randul soferilor. Daca esti sofer si petreci mult timp la volan, conducand, durerea de spate isi poate face simtita prezenta. Ce ai zice de putina relaxare intr-un scaun de masaj?

Sunt persoane care au dureri de spate si din cauza faptului ca nu fac miscare. Crezi sau nu, miscarea te ajuta in aceasta privinta. Studiile au demonstrat faptul ca exercitiile la sala sunt benefice pentru spate.

Poate ti se pare prostesc, insa, daca esti femeie, poti avea dureri de spate de la geanta. Femeile au de multe ori prostul obicei de a cara in geanta o multime de lucruri. Unele nici macar nu le trebuie, insa ele le poarta mereu in geanta. Tu cate lucruri care nu iti trebuie porti in geanta?

Ramanem tot la femei si vorbim putin de durerile de spate cauzate de mersul pe tocuri. Mergand pe tocuri, picioarele devin instabile si spatele poate fi afectat. Nu  spune nimeni sa nu fii eleganta, insa, nu e indicat sa porti tocuri foarte des.

Durerile de spate pot fi cauzate si de un somn incomod. Pentru a dormi cat mai bine ai nevoie de un pat comod, mai exact de o saltea comoda. Salteaua e indicat sa fie schimbata o data la 5 ani. Salteaua trebuie sa fie potrivita, nici foarte tare, dar nici foarte moale.

Acestea sunt doar o parte din cauzele durerilor de spate. Daca vrei sa te simti bine, sa nu te doara spatele, sa fii linistit/a si relaxat/a, achizitioneaza-ti un fotoliu de masaj si bucura-te zilnic de relaxare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.