Rowenta Expertise So Curls review

#buzzrowenta

Ne apropiem de terminarea perioadei de testări pentru ondulatorul Rowenta expertise So Curls primit în teste la prin una dintre campaniile organizate de buzzstore. Tocmai de aceea am decis să fac un articol cu toate informațiile pe care le-am aflat în această perioadă.

1. Cum mă ondulez cu acest ondulator Rowenta?

  • Trebuie să ne pieptănăm părul pentru ca acesta să nu se încurce în aparat. Rowenta Expertise So Curls Review
  • Setăm temperatura și perioada de timp pentru șuvițe, iar mai apoi așteptăm ca butonul roșu să nu mai clipească și să rămână roșu. Asta înseamnă că ondulatorul Rowenta este gata pentru a fi folosit.Rowenta Expertise So Curls Review
  • Luăm prima șuviță de păr și o așezăm în aparat exact ca în imaginile de mai sus. Aveți foarte mare grijă să țineți aparatul cu deschiderea cea mai mare spre voi și că șuvița se află în șanț. Altfel riscați ca părul să se blocheze.Rowenta Expertise So Curls Review
  • Apăsați pe butonul de pe partea dreaptă a aparatului și țineți apăsat până se aud mai multe bipăituri continue.Rowenta Expertise So Curls Review
  • Luați degetul de pe buton și încet trageți aparatul în jos astfel încât șuvița să iese.Rowenta Expertise So Curls Review
  • Treceți la următoarele șuvițe respectând procedura. Rowenta Expertise So Curls Review

2. Ce beneficii are acest ondulator față de cel normal?

  • Părul tău va fi ondulat mult mai rapid, după ce acesta s-a încălzit nu va mai trebui decât să aștepți maxim 12 secunde pe șuviță.
  • Dacă părul tău se blochează, șuvița aleasă este prea mare sau prea groasă ondulatorul o va elibera aproape imediat. El îți va sesiza problema prin sunete prelungite asemănătoare cu cele din momentul în care șuvița este gata.
  • Ținând cont de tipul tău de păr te vei putea ondula fără să îți arzi părul.
  • Primești de la început instrucțiuni despre ce temperatură și ce perioadă trebuie să folosești pentru a obține șuvițele dorite. Rowenta Expertise So Curls Review

3. De ce recomand Rowenta Expertise So Curls?

Cât am reușit să testez acest ondulator mi-am dat seama că el este un instrument foarte necesar în casa oricui. Cum sunt mai mereu pe fugă nu am timp să mă ocup de aranjarea părului. Mai ales că un ondulator normal ar însemna pierderea a cel puțin 2 ore. Cu Rowenta Expertise So Curls reușesc să îmi fac părul în doar 30 de minute maxim.

De când îl am părul meu s-a prins doar de 3 ori și asta din cauză că încercam să bag șuvițe foarte groase în el, dar de fiecare dată am fost avertizată astfel părul nu a avut de suferit. Chiar dacă la început poate părea foarte dificil să îți faci părul cu un astfel de aparat, nu este așa. Tot ce ai nevoie este puțin exercițiu și atenție.

2016-07-02_19.42.29

4. Cum poți primi și tu produse în teste, iar mai apoi să le păstrezi?

  • Acest pas este cel mai simplu, tot ce ai de făcut este să accesezi acest link. El te va duce pe site-ul Buzzstore unde trebuie să îți creezi un cont.
  • După aceea trebuie să urmărești campaniile și să completezi chestionarele la ele, dacă te potrivești cu persoanele căutate vei primi produsul la tine acasă.
  • Urmează apoi perioada de teste în care ai de respectat câteva reguli foarte simple.La final dacă totul a fost bine produsul îți rămâne.

Am purtat această rochiță.

13 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.