Cum să decorezi ieftin și rapid camera copiilor

Camera copiilor trebuie să stârnească imaginația și creativitatea celor mici. Nu poți face rabat de stil, culoare și elemente decorative. Posibilitățile de a decora o astfel de cameră sunt practic nelimitate chiar și atunci când vorbim de spații mici. Camera copiilor e scuza perfectă a părinților de a-și pune în aplicare dorințele secrete după decoruri magice, de basm și poveste. Fie că e o cameră de băieți, de fete sau camera bebelușului decorul trebuie să fie vesel. Poți folosi un tapet cu motive florale pentru fete sau un autocolant camere copii cu avioane, vapoare și mașinuțe pentru băieți.

Autocolante care inspiră

Screen Shot 07-12-16 at 04.31 PM

Pereții și mobila din camerele copiilor au roluri speciale. Pereții nu pot rămâne niciodată goi iar aspectul mobilei nu trebuie să fie niciodată neglijat atunci când decorăm o astfel de cameră. Autocolantele pot fi surse jucăușe, colorate de inspirație dar și pline personaje favorite din filme sau desene animate. Cu ajutorul lor poți inspira copiii sau poți introduce idei educative. Cu ajutorul imaginii poți spune povești sau poți îndemna copiii să-și creeze propriile istorisiri. Imaginile din camera copiilor rămân amintiri pentru tot restul vieții. Copiii mai mari sau adolescenții își pot alege singuri autocolantele în funcție de preferințe.

Decorează rapid cu autocolante

O rolă de autocolant camere copii e cea mai rapidă și mai ieftină modalitate de a insufla un aspect nou camerei copiilor. Cei mici cresc repede și se plictisesc de vechile decorațiuni. Nu poți schimba mobila în fiecare an și nici nu le poți cumpăra chiar toate jucăriile pe care și le doresc. Poți însă da un aspect diferit diferit ușii, pereților, dulapului sau mesei cu ajutorul unor autocolante. Alege o temă nouă pentru camera copiilor și lasă-i să te ajute să o aplici. Autocolantele se pot lipi și dezlipi ușor fără a lăsa urme pe pereți sau pe mobilă.

O singură cameră mai multe idei

Screen Shot 07-12-16 at 04.31 PM 001

Nu toți copiii au posibilitatea de a avea camera proprie. Cei mai mulți trebuie să împartă spațiul fie că vor sau nu. Ca părinte, nu vrei să le împiedici tendințele creative. Așa că le poți oferi posibilitatea de a-și decora separat partea de cameră care le aparține. Dacă ai doi băieți nu înseamnă că amândoi își vor dori postere cu mașini sau că ambii îl vor adora pe Superman. Folosind niște role ieftine de autocolant camere copii le poți oferi posibilitatea de a-și exprima separat creativitatea. Fetele iubesc prințesele. Unele au însă tendințe diferite așa că vor dori să-și decoreze diferit partea de cameră.

E bine să-ți înveți copiii să iubească frumosul. Fie că sunt băieți sau fete tot trebuie să știe cum să combine armonios culorile într-o cameră și ce modalități de iluminare sunt potrivite. Lecțiile de design pot începe cu alegerea unor simple autocolante și pot continua cu alegerea culorii dominante a camerei. Cu ajutorul autocolantelor le poți deschide gustul pentru texturi, culori și combinații inedite. Poți crea un spațiu sigur, calm și relaxat în care cei mici să-și poată dezvolta personalitatea și simțul artistic. Imediat ce simți că cel mic s-a plictisit de felul în care arată camera intră în acțiune și schimbă ceva. Nu lăsa ocaziile pentru dezvoltare să treacă nefolosite!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.