Calatorii perfecte de la aeroport sau din Bucuresti cu o masina inchiriata

Oricine a calatorit de la aeroport pana in centrul Bucurestiului si invers, stie ca trebuie sa acopere o distanta aproximativa de 19 kilometri, petrecand cam cincizeci de minute in trafic, iar asta in cele mai bune circumstante.

Pentru a evita sa petreceti un timp sporit pentru deplasare, cea mai inspirata alegere o constituie serviciile unei firme de inchirieri auto. Noi va indemnam sa apelati la Inchiriem Masini, o firma care se bucura de aprecierea clientilor, practicand preturi accesibile pentru servicii rent-a-car impecabile. Pe langa faptul ca veti dispune de conditii excelente de confort, veti fi in deplina siguranta, indiferent ca doriti sa conduceti personal, sau optati pentru un conducator auto calificat, cunoscator de limbi straine. Nu veti mai avea grija bagajelor, ca atunci cand calatoriti cu mijloacele de transport in comun. Totodata, aveti acces la asistenta non-stop, un operator fiind mereu disponibil pentru a va pune la dispozitie informatiile de care aveti nevoie, in caz ca se intampla ceva pe traseu, de exemplu.

Persoanele care au copii mici vor beneficia automat de scaune pentru copii, in mod gratuit, precum si de asigurare Casco inclusa si GPS gratuit. Fiecare model de autoturism existent este verificat inainte de a fi preluat de client, asa incat problemele la motor, anvelope sau de alta natura sunt excluse.

In concluzie, clientii care apeleaza la serviciile de inchirieri auto cu preluare-predare in Otopeni si Bucuresti, se vor bucura de siguranta si confort, alaturi de preturi ieftine pentru masinile de inchiriat din parcul nostru. Dispunem de o oferta bogata, care masini de lux precum limuzine elegante si spatioase (Mercedes E-Klasse), vehicule SUV, masini de familie cu consum redus, minivanuri  etc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.