Femeile merita rasfat!

Scapi de par repede si rapid cu epilare definitiva

Nu m-am născut perfectă, iar părul în plus a fost mereu problema mea cea mai mare. Poate dacă aș fi avut părul mai gălbui nu s-ar fi observat așa de rău, dar al meu este foarte negru și încă de la primele raze ale soarelui începe să iasă în evidență. Am tot încercat să găsesc metode pentru a scăpa de acesta, dar de fiecare dată reușeam să rezolv pe moment, iar în clipa următoare problema revenea parcă mai agravată. Tot auzisem de la fete că se epilau cu ceară direct acasă, totuși atunci când am încercat și eu, singurul rezultat obținut a fost că am reușit să îmi ard pielea. După îndelungi căutări și după multe alte probleme apărute ca urmare a diferitelor metode aplicate, am descoperit serviciile de epilare definitiva salon sector 6.

Picture1-500x500Vechile încercări nereușite nu au făcut decât ca părul să devină mai gros și să se extindă parcă mai mult pe corp. Atât picioarele, cât și mâinile mele aveau cât mai rapid nevoie de epilare definitivă  pentru că altfel riscăm să ajung să arăt ca o ”maimuță” din jungla africană. În acea perioadă mă simțeam foarte ciudat purtând pantaloni scurți sau tricouri mai ales că știam că oricine putea observa firele de păr. La finalul acestei experiențe m-am simțit mai eliberată, nu îmi mai era teamă de mâinile și picioarele mele, care acum erau catifelate și plăcute la atingere.

Ajutor pentru o slabire rapida

După ce am scăpat de părul de pe corp am decis să fac ceva și pentru felul în care arăta trupul meu. Începusem să iau foarte multe kilograme în greutate, și vedeam tot mai multe fete interesate de dieta Dukan prin care încercau să mai piardă din kilogramele în surplus. Cu toate eforturile făcute această dietă nu s-a dovedit folositoare și pentru mine, slăbeam pentru început, iar mai apoi luam rapid kilogramele înapoi și de cele mai multe ori aveam câteva kilograme în plus față de cele inițiale. Indiferent ce făceam eu kilogramele nu voiau să plece, chiar dacă am încercat mai multe diete aflate de la prietenele mele, iar asta devenea foarte enervant.

lpg

Văzându-mă foarte supărată, o bună prietenă mi-a povestit despre LPG Cellu M6, o metodă foarte inovatoare prin care puteam scăpa de kilogramele în plus. O vizită la salon a fost exact ce aveam nevoie în acea perioadă, am reușit să mă simt bine și în plus s-a rezolvat și problema care mă acaparase în ultima perioadă de timp.

Deoarece corpul meu nu prezenta contraindicații la tratamentul cu LPG, s-a putut folosi acest minunat aparat revoluționar și am putut scăpa de grăsimile în exces, mi-a fost diminuată mult celulita de pe picioare. Ce să vă mai spun? Corpul meu parcă a fost remodelat, și-a recăpătat fermitatea pielii, iar eu sunt foarte mulțumită de cum arată el în prezent.

La început mi-a fost foarte greu să lupt cu toate aceste probleme de care fiecare dintre noi ne lovim zi de zi, dar când am primit ajutor profesional totul s-a rezolvat rapid și cu rezultate neașteptate pentru silueta mea.

8 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.