Nu ratati Ghostbusters 2016!

Cea mai frumoasa perioada din viața noastră este copilăria 😺.Atunci avem cele mai nebănuite dorințe, cele mai apropiate de imaginar 👽. Saptamana trecută mi-am adus aminte de dorințele din copilărie vizionand film 👻Ghostbusters👻. Nici măcar nu știam de existenta celorlalte două filme, primul apărut acum 30 de ani și al doilea acum 25 de ani, atunci când am acceptat invitatia.

A fost prima oară când am participat la o avanpremiera si de asemenea când făceam cunoștință cu cinematograful Inspire Cinema🎥 .Încă de pe 4 iunie 2016 acest cinematograf le oferă craiovenilor cele mai noi filme 🎬. Este primul cinematograf dotat cu 6 sali de film, ceea ce oferă posibilitatea de a alege dintre mai multe filme la aceeași oră.

Dar să trecem la filmul nostru, care încă de la început m-a cucerit este un film destul de comic😀, ale cărui efecte speciale mi-au depășit așteptările. De câteva ori am crezut că acțiunea este reala si in fata mea chiar se află o fantoma👻. Personajele principale ale filmului sunt toate femei, bărbații în general nu sunt atât de inteligenți.

Filmul pune foarte mult accent pe ceea ce fac cele patru femei, acestea nu sunt superbe, lucru care mi-a plăcut cel mai mult, dar sunt foarte inteligente. O să mă rezum însă la atât pentru că vreau să vizionați si voi filmul.

Inspire Cinema nu este doar un simplu cinematograf, acesta dispune de o terasă și ofera o frumoasa panorama asupra Centrului . Frica mea de înălțime nu mi-a permis să ajung si pe balcon decât puțin, dar va garantez ca arata perfect.

🎉Locul perfect pentru o petrecere🎉

Dacă urmează ziua de naștere a cuiva drag si vreți să îi faceți cea mai frumoasa petrecere, atunci Inspire Cinema este cea mai buna alegere pe care o puteți lua. Veți avea astfel posibilitatea de a vedea un film alături de cei dragi, iar mai apoi să petreceți la terasă, în limita a 200 de persoane. Există și un bar🍵 de la care puteți comanda, acest lucru este valabil si pentru cei care vizionează un film. După acesta sau înainte de începerea acestuia pot sta jos și să bea câte ceva. 🍹

Cei interesați de 👻Ghostbusters👻 sau de alte filme iși pot cumpăra biletele 🎫 de pe aplicația disponibila in Play Store, de pe site-ul cinematografului sau chiar direct de la cinematograf. Începând din 29 iulie ora 12:30 puteți urmări filmul 3D 👻Ghostbusters👻 la Cinema 3D Craiova.

Dacă aș putea folosi doar un singur cuvânt pentru efectele speciale as alege 👻 incredibile 👻 , pentru că intr-adevar acestea m-au lăsat fără cuvinte. Senzația lăsată de atmosfera din sala a fost de 👻 veselie 👻, nu doar replicile au fost cele care ne-au adus de câteva ori zâmbetul pe buze ci și faptul că am petrecut o seara împreună. Despre film ce sa va mai zic? Sincera sa fiu nu mă pot opri la un singur cuvânt, deși cred că 👻 fantastic 👻  este cel mai potrivit.

P.S. Pentru cei care au urmărit celelalte două filme, le-am văzut și eu a doua zi după Avanpremiera, acesta este mult mai tare si mai haios. Personajele au fost mult mai atent alese, iar savantul sexy dar fără creier care le ajuta va va lăsa mască. ☺

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.