Să cumpărăm lumanari nunta!

O nuntă ca în povești!

Încă de mică am visat la propria mea nuntă, la cum va fi să îl am pe alesul inimii mele alături de mine și împreună să pășim spre o altă viață, împreună să transformăm cuvântul cuplu în familie. Acest lucru încă nu s-a întâmplat pentru că ”Făt Frumos” se lasă încă așteptat. Cu toate acestea nu mă pot opri din a mă uita pe site-uri de nunți, fie la noile modele de rochii de mireasă, fie la lumanari nunta. Poate pentru voi acest detaliu nu are importanță, mă refer la lumânările de nuntă, dar eu una nu aș putea vedea o nuntă fără celebrele lumânări.

Când eram mică lumânările de nuntă erau cele mai simple, aproape că nici nu erau observate în tot acel decor, acum însă lucrurile au evoluat și tot mai multe persoane caută lumanari nunta decorate cât mai frumos. Să nu uităm că aceste lumânări vor fi mai apoi folosite la ”scoaterea la biserică”. Pentru cei care nu știu, cam la o săptămână după nuntă nașii trebuie să meargă alături de tinerii căsătoriți la Biserică, preotul le va citi, iar mai apoi o parte din lumânări v-a rămâne la Biserică.

Lumanare cununie Purple flowerLumanare nunta Lavanda perlata

De unde putem cumpăra lumanari nunta?

În lungile mele căutări am descoperit site-ul lumanaresele.ro, aici am întâlnit foarte multe modele de lumânări, absolut superbe și am învățat lucruri noi. De exemplu nu știam că dacă te decizi să faci nunta de argint sau de aur la Biserică va trebuie să ai alte lumânări. În funcție de bugetul de care dispuneți puteți opta pentru lumânări standard sau pentru lumânări de lux. Indiferent de alegerea făcută puteți fi siguri de un lucru: lumânările sunt superbe.

Fiecare lumânare are un model unic, iar prețul este foarte accesibil dacă luăm în calcul faptul că le vom folosi în cea mai importantă zi din viața noastră.  în unele zone ale țării lumânările se păstrează în casă fără a mai fi lăsate la Biserică, ele reprezentând o amintire a nunții.

Lumanare cununie cu maci in relief Lumanare cununie Blue Pearls

Înainte lumânările de nuntă erau împodobite cu flori proaspete, dar o dată cu trecerea timpului acestea se uscau și lumânările își pierdeau farmecul. Acum pe lumanaresele.ro puteți cumpăra lumânări ce se folosesc de imprimeuri în relief pentru a crea ideea unui buchet, astfel chiar și peste ani lumânările vor fi la fel de frumoase, păstrând în ele atmosfera de la nuntă. Lumânările sunt viu colorate, puteți chiar să le asortați cu rochia voastră sau cu ornamentele florale de la nuntă.

Atunci când voi avea nevoie de lumanari nunta voi apela la lumanaresele.ro pentru că fiecare lumânare este realizată cu foarte multă grijă și atenție pentru ca la final să arate superb. M-a încântat foarte mult faptul că la realizarea buchetelor de flori folosesc ceară specială, se poate observa și din imagini cu câtă grijă și atenție lucrează fiecare produs. Pe mine acest site a reușit să mă cucerească și abia aștept să fac pasul cel mare pentru a le putea testa mult prea frumoasele lumânări de nuntă. De asemenea îmi place faptul că poți alege chiar tu dimensiunile și greutatea lumânării.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.