Tipuri de asigurări ce nu ar trebui să îți lipsească

Cei mai mulți oameni pe care îi cunosc îmi zic că viața noastră este din ce în ce mai sigură. Eu dimpotrivă cred că viața noastră este mai nesigură pe măsură ce anii trec. Dacă ne uităm pe plan internațional terorismul a ajuns și pe bătrânul nostru continent, foarte mulți oameni nevinovați plătind cu propria viață nebunia unora, nebunie ce o pun ei pe seama religiilor. Bineînțeles că religiile nu sunt vinovate de nebunia unor așa zis adepți, vina revenindu-le în totalitate. Locurile de muncă nu mai sunt ca pe vremea părinților noștri până la ieșirea la pensie, ci din contră azi ai un loc de muncă, în timp ce mâine nu se știe.

Am expus doar câteva din miile de motive ce m-au convins că siguranța zilei de mâine este dată de asigurări făcute în mod progresiv   de către mine având în vedere bugetul meu și prioritizând riscurile activităților ce le doresc asigurate. Vine o zi în viață când după întemeierea unei căsnicii apar copii și eu consider că o asigurare de viață îmi dă o siguranță că pentru copii mei le pot oferi o sumă de bani pentru a se descurca dacă mie mi se întâmplă ceva neprevăzut.

asigurare online

Tipuri de asigurări ce nu ar trebui să îți lipsească astăzi sunt nenumărate căci începând de la asigurarea unei mâini, a unui picior, cum se întâmplă în  cazul unor mari sportivi, până la asigurarea locuinței sau asigurarea de răspundere civilă și profesională pentru afacerea pe care o avem, este loc de orice tip de asigurare. În mod Progresiv fiecare dintre noi ar trebui să își asigure cât mai multe lucruri și activități. Dacă doriți puteți face asigurare pentru a vă proteja culturile împotriva vicisitudinilor pe care le aduce vremea, ca de exemplu: inundații, grindină, alunecări de teren și împotriva a tot ce consideri tu că ar putea avea loc și ți-ar putea produce eventuale pagube.

Este drept că sunt sute de lucruri pentru care am putea face o asigurare, dar cu siguranță bugetul nostru ar fi depășit. Din această cauză fiecare dintre noi trebuie să se gândească la ce anume tip de risc este supus și pentru cele mai mari riscuri să își facă Progresiv  o nouă asigurare pentru a putea acoperi cât mai multe din riscurile ce pot apare în viața noastră.

Totuși sunt și câteva tipuri de asigurări ce nu ar trebui să îți lipsească din care eu aș enumera: Asigurarea RCA și CASCO pentru autoturism, Asigurarea pentru locuință, Asigurarea de călătorie, bineînțeles asigurarea de viață de care am mai vorbit, asigurările agricole și nu în ultimul rând asigurarea de răspundere civilă și profesională, cea care te protejează împotriva daunelor pe care le poți provoca în timpul activității ce o practici.

După cum cred că ați observat nesiguranța există în viața noastră la orice pas și în orice moment. Pentru a putea fi mai liniștiți este bine să ne facem cât mai multe asigurări, acestea având rolul de a ne ajuta să trecem mai ușor peste anumite evenimente din viața noastră. Ele ne ajută să nu ne întoarcem la momentul când nu aveam nimic și să avem un capital la dispoziție în cazul unui accident sa un eveniment neprevăzut.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.