Cum mi-am facut o sala de sport in propria locuinta

Consider ca sportul este foarte important atat pentru mine, cat si pentru familia mea. Familia mea are 5 membri. Sunt eu, sotia si cei 3 copii. Cu totii iubim sa facem sport.  Atunci cand am inceput constructia casei, am rezervat o camera pentru a face in ea sala de sport. Insa, costurile au fost mai mari decat ne-am gandit initial, iar la final, pentru camera dedicata salii de sport nu am mai avut bani. Am facut toate finisajele, insa nu am cumparat cele necesare pentru a o putea numi sala de sport.

Am tinut acea camera goala timp de 2 ani de zile. Intr-o zi insa, mi-am zis ca e momentul sa-i fac o surpriza familiei mele si sa incep sa amenajez sala. Cum nu aveam bani pusi deoparte, am apelat urgent la un credit doar cu buletinul . Am primit banii imediat si mi-am dat seama ca trebuia sa caut de mult o institutie financiara nebancara pentru a face un astfel de imprumut. Dar, niciodata nu e prea tarziu.

Pentru inceput am achizitionat oglinzile pentru pereti. Le-am montat si deja sala noastra incepea sa prinda contur. Oglinzile aratau minunat, iar mocheta de pe jos abia astepta sa fie plina cu aparatele necesare.

Am intrat pe un site de profil si am comandat aparate de fitness. Pentru inceput am luat o banda de alergare, un stepper, un aparat multifunctional si o bicicleta. Cred ca sunt mai mult decat suficiente. Cu timpul, daca va mai fi nevoie, voi mai lua.

Apoi, bineinteles ca am cumparat si alte lucruri de care e nevoie intr-o sala de acest tip: saltele, gantere, haltere, extensoare, benzi elastice si mingi de fitness. Mai scumpe au fost aparatele de fitness, in rest, nu am facut investitii foarte mari.

Au trecut 4 luni de cand sala noastra de fitness este folosita zilnic. Toata familia se bucura de ea. Cred ca am facut o alegere buna apeland la un credit rapid, deoarece altfel, nu ma mobilizam sa fac totul cat mai repede.

Probabil te intrebi cum de m-am gandit sa-mi fac o astfel de sala, din moment ce nu imi permiteam. Ei bine, am vrut pentru ca asa cum am zis la inceput, miscarea e importanta pentru toata familia mea. Eram constient de la inceput de faptul ca banii sunt totusi limitati. Ma asteptam sa nu reusesc sa dotez acea camera cu cele neccesare, insa, am zis ca voi gasi in final o solutie. Si, se pare ca asa a fost.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.