Cu ajutorul Albinutelor de la Complex-Apicol.ro vă invit la concurs!

Bine v-am regăsit, dragele mele!

Cu ajutorul celor de la Complex Apicol Veceslav Harnaj, complex-apicol.ro, pornesc primul concurs de pe acest blog. Le mulțumesc pentru că au decis să ne acorde această șansă. Cei care veți participa la concurs aveți ocazia de a câștiga unul dintre cele 3 premii:

  • LOCUL I: Un set Apidermin de ingrijire pentru par (sampon, masca si balsam);

apidermin_balsam apidermin_masca apidermin_sampon

  • LOCUL II: Miere Apis Felix 450g (poliflora, salcam si tei);

miermicgrup

  • LOCUL III: Laptisor liofilizat;

laptilioPentru a putea câștiga unul dintre aceste premii trebuie să respecți pașii descriși în această postare:


Concursul este valabil începând cu data de 05.09.2016 și se termină pe 30.09.2016.

După cum v-am promis la postarea concursului vreau să vă spun câteva informații despre premiile pe care le puteți câștiga:

  • Setul format din șampon, mască și balsam este foarte bun pentru păr. Mierea este cel mai important ingredient pentru regenerarea părului și care îl face mai ușor de pieptănat. El este cea mai bună metodă pentru a întări părul de la rădăcină până la vârfuri.
  • Mierea este un aliment care nu trebuie să lipsească de la masa noastră, acest lucru datorându-se în principal faptului că ea are efecte foarte bune pentru mărirea imunității.
  • Lăptișorul are numeroase beneficii, cutia pe care o puteți câștiga conține lăptișorul necesar pentru 10 cure. Pe site găsiți mai multe informații despre el și despre bolile împotriva căruia este bun.

Așa cum este prezentat și în postarea concursului fiecare participand poate primi minim o șansă și maxim 3. Vă rog să respectați toți pașii pentru a vă asigura locul pe lista de participanți. În termen de 3 zile de la terminarea concursului voi posta o listă cu toți participanții, iar mai apoi voi face extragerea cu ajutorul site-ului random.com. Voi încerca să fac o extragere video!

34 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.