Dam sfara in tara ca Swiso ofera servicii de rent a car!

Buna dragele mele. De ceva vreme imi doream o vacanta pentru a scapa de oboseala acumulata in ultimii ani. O vacanta care sa-mi permita a ma bucura de frumusetile de pe intinsul tarii noastre. Cum la inceputul anului am relationat foarte bine cu compania de rent  car Swiso situata in Bucuresti,  Calea Rahovei, nr. 266, sector 5,  trebuie sa recunosc ca aceasta firma mi-a dat ideea ca pentru vacanta mea sa ma folosesc de punctele de lucru deschise de ea prin diverse orase din tara, in anul 2016. Cum aceasta companie inchiriaza masina pe care ti-o doresti, la un pret incepand chiar si de la 6 euro/zi, m-am gandit sa imi aleg trei zone in care sa petrec cel putin  cate o saptamana in fiecare.

Firma de transport care ofera masini in mai multe zone ale tarii

Pentru inceput am inchiriat o masina de la firma de rent a car in Pitesti pe care o puteti gasi in Str. Mircea Voda, nr.22, Pitesti,  si am inceput sa vizitez partea subcarpatica a Munteniei. Mi-am fixat sapte trasee, cate unul pentru fiecare zi. Intre localitatile in care poposeam peste noapte ma deplasam cu autoturismul. Dimineata mergeam pana in zona pe care vroiam sa o vad cu masina, apoi toata ziua am mers pe jos , ca sa admir si sa ma bucur de frumoasele peisaje.

Dupa prima saptamana de vis, cum in sud a sosit arsita, m-am deplasat in zona Sibiului unde am vrut sa vad cat mai multe stane. Asa ca de la firma inchiriari auto Sibiu, din Bulevardul Vasile Milea, Nr.29, Sibiu, am luat o masina de teren 4×4 pentru a putea sa scurtez cat mai mult distantele de zonele in care urma sa-mi  fac plimbarea zilnica. De data aceasta cazarea o aveam la un hotel din Sibiu.

                      

Chiar si in Brasov putem inchiria masini!

Ultima locatie aleasa a fost o zona muntoasa, asa ca m-am deplasat in Brasov, str. Fundatura Harmanului, nr.2, Complex Duplex 2, Corp C4 pentru inchirieri auto in Brasov pe care ii contactasem deja la telefonul +40 758 069 044. Avand deja peste 21 de ani si un permis de conducere de peste 2 ani, nu a fost nicio problema pentru a primi masina ceruta.

Iata ca folosindu-ma de SWISO RENT A CAR BUCURESTI am avut parte de mult visata vacanta, dorita de foarte mult timp si sincera sa fiu realitatea a depasit cu mult visurile mele. Masinile puse la dispozitie de firma si folosite de mine au fost masini foarte bine intretinute si ele m-au pus in imposibilitatea de a apela la ajutor din partea firmei, caci nu mi-au creat probleme.

Daca sunteti nevoiti sa inchiriati o masina firma va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto in Timisoara, Cluj, Galati, Targoviste, Pitesti, Ploiesti, Buzau,Brasov, Sibiu, indiferent pe ce termen o doriti: scurt, mediu sau lung si va veti bucura de preturi mici si flexibile.

 

8 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.