Terminam seara cu miros de cocos de la Bottega Verde!

A venit momentul pentru produsul care m-a cucerit complet de la Bottega Verde, este vorba de:

Cocos – Crema de corp cu ulei de cocos (200 ML)

14522021_1122980611125105_1337473080_o

Până în momentul în care am primit această cremă nu suportam să folosesc creme. De fiecare dată după a doua sau a treia utilizare pielea devenea tare. În plus mereu uitam de ele, nu găseam acea plăcere de a te da cu cremă. Mai mult mă dădeam obligată de mama mea care observa că am pielea foarte deshidratată. Acum însă am fost cucerită, cei care mă urmăresc pe Instagram știu deja că am folosit-o încă din prima zi în care am primit-o.

Atunci seara nu am acordat foarte multă atenție modului în care pielea mea reacționează la contactul cu ea, aveam deja numeroase dezamăgiri. Cu toate acestea a doua zi încă puteam simți mirosul de cocos, era ceva nou pentru mine. Am pus asta pe seama faptului că m-am dat seara, că nu am aerisit camera. Dar întreaga zi mirosul m-a învăluit și încetul cu încetul am început să privesc altfel crema. Am decis să repet asta în fiecare seară, voiam să mă conving că nu este un vis din care mă voi trezi dimineața. Am observat însă că dacă porii sunt deschiși mirosul persistă mai mult, de exemplu dacă o foloseam imediat după duș și nu atunci când mă puteam la somn.

14455860_1122980637791769_67002556_o

În acest moment au trecut mai mult de 7 zile de când folosesc această cremă și mă declar mulțumită. Pielea mea este mereu catifelată și plăcută la atingere după ce folosesc această cremă cu ulei de cocos. Pot spune că este și o metodă foarte bună de relaxare, pentru că mirosul de cocos este unul foarte calmant, vă asigură un somn odihnitor, cel puțin la mine are și acest efect.

Așa cum vă spuneam și ieri cei de la Bottega Verde v-au pregătit și vouă o surpriză, este vorba de o reducere de 10% la orice comandă prin utilizarea codului NOTITE. Trebuie însă să vă grăbiți pentru că doar primii 20 vor beneficia de reducere.

11 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.