Totul despre concursul organizat alături de Complex Apicol și câștigătorii acestuia!

Așa cum bine știți ieri a avut loc tragerea la sorți a celor trei fericiți câștigători ai concursului organizat alături de Complex Apicol Veceslav Harnaj. În acest moment am primit datele de livrare de la toți câștigătorii și am zis să fac o mică descriere a concursului.

Pe blog articolul despre concurs a fost văzut de   12.970 de persoane, s-au strans 34 de comentarii, in social media avem: 317 share-uri pe facebook, 7 G+ si 1 pinterest.

notiteleionelei

Pe pagina de facebook postarea a avut un impact de 9.763 de persoane. Vorbim despre 279 de like-uri ale postarii, 266 de comentarii si 350 de comentarii la postare.

facebook

Iar acum să vorbim puțin despre participanți, au fost 238 de participanti unici si 466 de sanse la concurs. Inca de la inceput am oferit sansa fiecarui participant de a avea minim o sansa si maxim 3. Cu toate acestea am vazut foarte multe persoane care nu au respectat conditiile de participare. Lista cu participantii am inceput sa o fac cam la maxim 2 zile de la inceperea concursului si fara sa vreau nu am tinut cont de etichetarea celor 2 prieteni, astfel ca s-a produs o oarecare modificare la sfarsit in lista.

Lista cu toti participantii a fost si inca mai este disponibila aici:

la ea s-au mai adaugat cativa participanti pe care ii omisesem.

In urma tragerii la sorți au ieșit ca și câștigătoare numerele:

LOCUL I NR.15 Avramescu Evelina Mihaela 
LOCUL II NR.420 Ioana Alexandrescu
LOCUL III NR.358 Iuliana Iulia

Toate cele 3 câștigătoare mi-au trimis în privat datele de contact și urmează ca eu să le trimit celor de la Complex Apicol. Pentru a nu exista dubii o să atașez dovezile de respectare a condițiilor concursului:

LOCUL I:

A câștigat cu cea de a treia șansă primită deci voi atașa ambele share-uri(cel al distribuirii concursului și cel al articolului), dar și contul cu care mă urmărește pe instagram:

https://www.instagram.com/avramescuevelinamihaela/?hl=ro

LOCUL II:

A câștigat cu cea de a doua șansă primită deci voi atașa ambele share-uri(cel al distribuirii concursului și cel al articolului):

LOCUL III:

A câștigat cu cea de a doua șansă primită deci voi atașa ambele share-uri(cel al distribuirii concursului și cel al articolului):

Sper să participați și la viitoarele concursuri! Promit că voi face foarte multe schimbări pentru a nu mai repeta greșelile de la acesta. Așa cum v-am obișnuit vă stau la dispoziție pentru eventualele sesizări atât public cât și în privat, desigur dacă acestea nu încalcă regulile bunului simț.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.