Locul din care cumparam hainute botez!

Dacă sunteți creștini sau ortodocși deja știți că trebuie ca micuții să fie Botezați pentru a li se ierta lor păcatul strămoșesc. Perioada în care se face botezul depinde de la regiune la regiune, dar și de momentul în care părinții sunt pregătiți. La fel ca și nunta botezul presupune destul de mulți bani cheltuiți, iar dacă urmează să fiți nași atunci trebuie să știți și ce trebuie să cumpărați pentru copil. Desigur există și posibilitatea în care părinții plătesc totul, iar nașii au doar obligația de a îndeplini datoriile spirituale. De cele mai multe ori nașa este cea care cumpără haine botez pentru cel mic.

Cum ne pregătim pentru botez?

Rochiță Tabitha

Se spune că înainte de botez copilul este păgân, iar în urma acestei Sfinte Taine el devine creștin, tocmai de aceea hainele în care intră în Biserică trebuie să fie diferite de cele în care este îmbrăcat după Botez. Dealungul anilor au apărut tot mai multe modele de haine botez pentru cei mici, fie că vorbim de o fetiță sau chiar de un băiețel, aceste hăinuțe trebuie să fie cât mai elegante pentru că vorbim de un eveniment foarte important din viața copiilor.

Dacă urmează ca noi să cumpărăm hainele cu care cel mic va fi îmbrăcat în Biserică trebuie să axăm asupra acelor locuri care ne oferă cât mai multe modele la prețuri accesibile. De asemenea trebuie să avem în vedere cum va fi vremea în ziua botezului, dacă este frig va fi nevoite de o îmbrăcăminte mai groasă, dacă este cald de una mai subțire. O idee ar fi să întrebăm și părinții ce părere au despre hainele pe care vrem să le achiziționăm, sunt foarte multe mămici care vor să se asorteze ca și culoare cu micuța lor, respectiv tătici ce vor să fie la fel ca și băiețeii.

De la cine putem cumpăra cele mai frumoase haine botez?

Costum Andi - galben

Pentru ca pozele să iese cât mai frumos și îmbrăcămintea celor mici trebuie să fie pe măsură. La deluxe-cards.ro am descoperit cele mai frumoase haine botez. Aveți zeci de produse din care să alegeți, începând de la rochițe de vară p până la rochițe cu paltonașe pentru iarnă pentru fetițe respectiv costume subțiri sau groase pentru băieței. Nici din punctul de vedere al culorilor site-ul nu se află mai prejos, veți avea efectiv de unde să alegeți pentru a fi siguri că ați făcut cel mai corect lucru.

Dacă nu aveți foarte mult timp pentru căutări și știți deja culoarea pe care vreți să o aibă costumul vă puteți folosi de filtrele de pe site și astfel să găsiți răspunsul în cel mai scurt timp. De asemenea site-ul vă oferă posibilitatea de a afișa prețurile în ordine crescătoare sau descrescătoare pentru o ușoară căutare. La final vă mai rămâne să alegeți modelul sau modelele care vă plac cel mai mult.

Hainele de botez nu sunt doar pentru cei care urmează să fie botezați ci și pentru copii care urmează să participe la un botez. La fel ca și părinții cei mici trebuie să arate cât mai bine la un astfel de eveniment. Pe site la fiecare produs în parte sunt trecute vârstele pentru care costumele sunt potrivite. Dacă nu vă place să cumpărați online puteți opta pentru o vizită la cele 10 magazine din țară, găsiți adresele lor pe site.

Pe acest site nu veți găsi doar haine botez ci și multe alte lucruri de care este nevoie atunci când se programează botezul copiilor. Doar cu câteva căutări vă puteți rezolva toate problemele, pentru a vă bucura de cel mai frumos botez. De asemenea de pe site se pot achiziționa și hăinuțe pentru petrecerea care va urma după botez.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.