Ai grija de portbagajul tau cu tavite portbagaj din materiale de calitate

Intretinerea masinii este esentiala pentru o functionare corecta si un aspect interior si exterior impecabil peste ani. Ingrijirea masinii porneste cu banalul spalat si curatat de praf si se termina cu inlocuirea pieselor auto uzate si cu reviziile periodice.

Poate cel mai greu de intretinut loc din masina este portbagajul. Aici vom pune mereu cate ceva, cand plecam in calatorii vom avea bagaje de tot felul, cand venim de la tara avem mereu produse de consum care pot lasa o oarecare murdarie in locul in care sunt asezate.

La un moment dat portbagajul si materialul care captuseste partea metalica poate sa se deterioreze, toate lucrurile care sunt puse in portbagaj trebuie ferite de mizerie asa ca va fi un cosmar cand plecati in vacanta si aveti foarte multe bagaje.

Tavita pentru portbagaj protejeaza si mentine bagajele in siguranta pe perioada transportului

Pentru a proteja portbagajul in mod eficient specialistii recomanda o tavita portbagaj Skoda Octavia de calitate, din cauciuc sau plastic rezistent, de marimea portbagajului. Tavitele speciale trebuie cumparate in asa fel incat sa nu trebuiasca sa taiati din ele, de obicei sunt alese in functie de modelul masinii, de la producatori de top care au lansat pe piata modele foarte rezistente.

Avantajul cumpararii unei tavite pentru portbagaj tine de urmarirea perfecta a formei si conturului, dimensiunilor portbagajului, practic odata cumparata tavita poate fi pusa imediat in portbagaj si asigura o protectie sporita atat la zgariere, cat si la murdarire.

Alt rol al tavitei pentru portbagaj este acela de a impiedica alunecarea lucrurilor puse in interiorul sau mai ales cand deplasarea masinii se realizeaza cu viteza mai mare sau cand se franeaza brusc. Striatiile speciale, cauciucul de calitate si aderenta perfecta pe partea din spate, la fel ca si pe partea superioara garanteaza siguranta bagajelor si produselor din portbagaj indiferent de drumurile pe care ne deplasam.

In cazul in care exista apa si murdarie care ajunge pe tavita portbagaj Skoda Octavia aceasta are o margine speciale de protectie mai inalta pentru a nu se scurge toata murdaria in portbagaj. Inlocuirea tavitelor pentru portbagaj se realizeaza destul de rar pentru ca sunt din materiale rezistente, flexibile si durabile asa ca investitia initiala se amortizeaza rapid.

Tavitele portbagaj pentru Skoda Octavia de la PTC Auto se vor potrivi perfect in portbagajul masinii dvs.

La Ptc Auto gasiti tavita portbagaj Skoda Octavia si pentru toate modelele de masina, adaptate la marimea portbagajului, toate produsele sunt din material plastic de calitate, preturile sunt pentru orice buzunar.

Pe langa rezistenta sporita la uzura si forma perfecta, tavitele pentru Skoda si alte modele de masini sunt impermeabile si rezistente la variatii de temperatura si umiditate, dar si la substante chimice sau uleiuri. Ca in cazul tuturor tavitelor pentru portbagaj alunecarea este impiedicata de striatiile speciale de pe suprafata produselor, nu prezinta miros puternic, greu de suportat, se pot scoate si curata foarte simplu pentru ca sunt foarte usoare. Portbagajul ramane mereu curat, igienizarea lor se face cu furtunul si substante speciale de spalat, modelele disponibile pe Ptc Auto sunt pentru caroserie combi, hatchback, pentru portbagaje mai joase, dar si pentru portbagaj inferior si superior.

Livrarea comenzilor este foarte rapida, toate produsele au calitate premium, se adapteaza perfect conturului portbagajului pentru care sunt facute astfel incat nu veti fi nevoit sa taiati din ele pentru a intra in portbagaj.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.