Plecăm departe cu romfour.com!

De câte ori nu ați visat la o vacanță de vis? Ei bine astăzi vreau să vă povestesc cum să rezolvați cu transportul. Probabil deja știți că pentru a merge într-o țară străină aveți mai multe posibilități de transport. Eu mereu am recomand autocarele pentru că așa poți vedea multe locuri, socializa și multe altele. Nu vreau să vă gândiți la acele firme care oferă condiții oribile de transport ci la romfour.com o firmă care vă va asigura cel mai frumos drum.

De ce recomand această firmă? 

  • În primul rând pentru că oferă complet gratuit wi-fi pe toată perioada călătoriei. Asta înseamnă că veți putea să vă bucurați de conexiune la internet ceea ce înseamnă că puteți intra în contact cu pagina voastră de facebook. Puteți de asemenea împărtăși cu prietenii voștri locurile prin care treceți. De asemenea vă puteți folosi de internet atunci când sunteți plictisiți sau obosiți.
  • Mai apoi pentru că oferă posibilitatea încărcării laptopului, tabletei sau oricărui alt device direct la o priză personală. Asta înseamnă că nu va trebui să aștepți până ce un coleg de drum își încarcă telefonul ci vei beneficia de propria ta priză.
  • De asemenea la această firmă copii cu vârsta de până în 2 ani beneficiază de transport gratuit. Asta înseamnă că nu trebuie să îți fie frică să îl iei pe micul prichindel cu tine în călătorie. Pe deasupra asta înseamnă și o reducere destul de considerabilă față de cât ai fi plătit în mod normal.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să optați pentru transportul oferit de cei de la romfour.com. Desigur la ei nu veți descoperi doar o modalitate de ați asigura transportul până la destinație, ci și o metodă de a trimite colete celor dragi. În plus în funcție de cât de des apelați la ei veți avea parte de diverse beneficii.

Ce beneficii puteți avea dacă sunteți clienți fideli? 

  • În primul rând la fiecare 10 călătorii cu romfour.com veți primi gratuit o călătorie. Asta înseamnă că te vei bucura de o călătorie absolut gratuită, doar gândește-te cât de mult înseamnă asta pentru tine.
  • De asemenenea după a 6 a călătorie cu ei vei putea trimite un colet complet gratuit prin ei. Deja beneficiul este și mai mare pentru tine.
  • Pentru că știu cât de important este pentru tine să trimiți toate produsele o dată cei de la romfour.com vin cu o ofertă de nerefuzat. La un colet de 20 kg vei plăti doar 15Kg, astfel vei ieși în câștig cu cele 5 kg.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de care te vei bucura dacă vei alege de fiecare dată firma lor de transport. La ele se aducă de asemenea serviciile ireproșabile, autocarele care arată foarte frumos, dar și multe alte beneficii. Nu uita că poți avea un drum de vis cu ajutorul lor și în plus nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la condițiile de transport. Intră pe site-ul lor chiar acum pentru a putea afla cât te costă drumul până la destinația mult visată.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.