Ai ocazia să faci izolatii mansarda!

La o casă veche pierd foarte multă căldură prin podul ei. Mă interesa cum aș putea rezolva această problemă cu o cheltuială la limita decenței. Cum nu știu nimic despre ce ar trebui să fac m-am apucat de o documentare. Căutând prin mediul virtual nu am găsit informații decât despre izolatii mansarda.

Cum am ajuns să mă interesez de izolatii?

La casa mea este vorba doar de acoperiș, iar acesta are și o înălțime mică.  Iată că am început să mă interesez cam ce finanțare îmi este necesară. Pentru a izola acoperișul așa cum este mi-ar trebui doar vată minerală de sticlă și o  folie PVC. În schimb pentru ca lucrarea să fie cât de cât corespunzătoare aș avea nevoie de rearanjarea țiglei vechi pentru a nu avea surpriza de a pătrunde ploaia printre țigle.

În căutările mele de informații privind izolatii mansarda am ajuns să navighez pe e-izolații.ro. Pe acest site am găsit informații ce m-au convins să îmi mansardez casa. Dacă tot îmi voi da țigla jos pentru a o rearanja, voi încerca să îl mai ridic puțin. Investiția nu ar fi foarte mare față de cea pe care aș face-o într-o simplă izolare. Dar scoțând ceva bani în plus, voi obține și două dormitoare pe care să le folosesc la dormit. Acestea nu vor presupune un trafic foarte mare. Iar grinzile casei ce sunt confecționate din lemn de esență tare vor face față cu succes la acesta.

În acest mod voi renunța la dormitoarele de la parter. Unul se va transforma într-un living spațios. Cele mai mici le voi transforma într-o baie micuță și o bucătărie potrivită. Ca să îmi fac idee de ce presupun schimbările dorite de mine am vizionat mai multe video ce le-am găsit pe e-izolații.ro.

Cum facem izolatii mansarda? 

Într-un final m-am decis ca la reașezarea țiglei să pun mai întâi o folie PVC și apoi să montez țigla. După ce am acoperit casa la loc, am trecut la punerea de vată bazaltică Airrock ND 140, printre căpriorii ce susțin țigla. Peste vata bazaltică am montat Folia vapori Vario KM Duplex. Într-un final pereții i-am executat cu ajutorul plăcilor de rigips. Pentru podea am apelat din nou la vata bazaltica și folie PVC cu aluminiu.

Aveți nevoie să faceți și voi izolatii mansarda?  Printr-un singur clic intrați pe e-izolații.ro și veți descoperi un univers al materialelor ce vă sunt necesare pentru executarea lucrărilor respective. Aici veți găsi diverse tipuri de vată cum sunt: bazaltică, minerală de sticlă. Aceste materiale le veți găsi aduse de la diverși producători, voi alegeți-l pe cel care îl doriți. Apoi vata o veți găsi confecționată în diferite densități ale compoziției și în grosimi sau dimensiuni diferite. Toate aceste materiale au în comun o calitate foarte bună și prețurile potrivite pentru buzunarul vostru.

Tot aici veți găsi Folie PVC cu aluminiu sau Folie vapori VARIO KM DUPLEX. Iar pentru a le putea monta aveți nevoie și de Banda adezivă VARIO KB1 și de banda de aluminiu.

Pentru a executa o izolare corectă și de calitate a mansardei de la casa voastră ici veți găsi tot ce vă este necesar. Nu ezitați. Veniți să vedeți. sunt sigură că nu veți pleca cu mâna goală.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.