Unguent Tiroidianus de la Faunus! – Review Post

A sosit și momentul perfect pentru a vă prezenta site-ul www.faunusplant.ro, în următoarele 3 zile voi posta articole despre produsele pe care le-am primit de la această firmă. Ce trebuie să știți despre ei? Ei bine cel mai important aspect este că au produse naturale la prețuri foarte mici, cu doar 70Ron am reușit să achiziționez 9 produse! Primul articol review, pentru Unguent Tiroidianus, a fost realizat de mama mea și vă invit să îl citiți:

REVIEW UNGUENT TIROIDIANUS!

by Criss 15644282_1209795512443614_904275766_n

Acum 10ani am fost diagnosticată cu guse nodulară. Trei ani am consultat toți medicii endocrinologi din localitate, am încercat fel si fel de tratamente dar fără nici un rezultat. Așa că am ajuns la tiroidectomie de lob stâng. După operație luam tratament de sibstituție și vitamine. Mai apoi, mai exact după doi ani plecând la muncă pe alte meleaguri nu am mai urmat tratamentul. Cu toate că mă simțeam bine am început să caut tratamente homeopate de întreținere a tiroidei. Vitamine oricum trebuie să iau mai ales Ca Mg Zn pentru că am intrat la menopauza si sa evit osteoporoza.

Așa că am luat cărțile despre medicină homeopata și am început să conspectez noțiuni despre plantele medicinale si efectele benefice pe care le au asupra organismului. La început am luat tincturi, siropuri și ceaiuri dar de curând am găsit Unguent Tiroidianus de la firma Faunus Plant. Fata mea a fost cea care i-a descoperit și tot cea care mi-a prezentat unguentul. Nu aveam foarte multe speranțe de la el mai ales când am văzut că are un preț așa de mic. Cu toate acestea am rămas plăcut surprinsă încă de la prima utilizare.

Ce mai trebuie să știți despre Unguent Tiroidianus? 15645743_1209795492443616_1905617713_n

Unguentul este 100% natural si conține Sânziene , Galbenele, ulei de floarea-soarelui ceara de albine,rasina de brad si ulei volatil de busuioc. Sinceră să fiu mă așteptam să mai conțină și chimicale, dar se poate observa încă din textură că este un produs natural. Am uitat să menționez că aceast unguentse poate utiliza cu succes si in cazul negilor, psoriazis si eczeme.

Unguent Tiroidianus se aplică de 2-3 ori pe zi pe zonele afectate. Pretul este modic si livrarea se face prin curier. Dupa ultimele analize ale tiroidei medicul endocrinolog a observat o îmbunătățire a parcărilor hormonali TSH siFT4. Astfel doza de Eutirox a scăzut de la 75 la25. În consecință combinarea tratamentelor medicamentoase în paralel cu cele homeopate duc la o mai bună funcționare a organismului. Desigur pentru ca rezultatele să fie vizibile este absolut necesară apelarea la o firmă de calitate. Eu o să folosesc produsele Faunus fiindcă sunt preparate 100% naturale și pentru că într-adevăr își fac efectul.

Rămâneți alături de noi pentru că în scurt timp voi reveni cu review-uri detaliate despre ceaiurile, balsamurile și o soluție uimitoare toate produsele putând fi achiziționate de pe www.faunusplant.ro!

18 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.