Am gasit un cabinet homeopatie!

Când mă plimb prin oraș îmi face plăcere să privesc și să citesc toate firmele  luminoase. De curând am rămas surprinsă de o firmă care nu știam la ce se referă. Am citit cu surprindere cabinet homeopatie .Bănuind că este vorba despre ceva din domeniul medicinei mi-am impus să mă documentez.

O simplă căutare pe google!

Așa că mi-am scos smartphone-ul din buzunar, am deschis internetul și am dat o căutare pe google. În acest fel am ajuns pe doctorfiruti.ro un site unde am găsit tot ce mă interesează privind homeopatia. Iată ce am aflat – homeopatia este cea care folosește anumite substanțe biologice active în soluții foarte diluate. Remediile homeopatice sunt substanțe medicinale în doze extrem de mici. Totuși atomii acestor substanțe prin agitarea foarte puternică a soluțiilor respective va produce efecte foarte puternice.

Cert este că prin cercetările noi în domeniu s-a constatat că micro-bulele și nano-bulele care se produc prin agitare produc micromedii de presiune și temperatură mai ridicate, doar prin spargerea lor. Cum există de peste 200 de ani homeopatia este soluția pentru persoanele ce își doresc rezolvarea problemelor de sănătate prin aplicarea unor metode individualizate.

Un lucru destul de important într-un tratament homeopatic este dat de faptul prezenței active a medicului. În medicina clasică un medic aplică un tratament pe o durată lungă de timp. În medicina homeopată doctorul  ascultă cu atenție pacientul. Doctorul homeopat caută să găsească legături sublime între diversele probleme pe care le are pacientul. De aici rezultă că este nevoie de un cabinet homeopatie unde să fii ghidat să exprimi cele mai fine detalii ale suferinței tale. Iar în funcție de aceste mici detalii ți se vor prescrie diverse substanțe obținute prin extracție din roduse naturale.

În multe țări s-a dezvoltat în paralel cu sistemul clasic de sănătate și un sistem bazat pe homeopatie. Printre acestea: Elveția, Franța și chiar și India. În aceste țări se procedează la pregătirea studenților în sistemul de învățământ universitar. Alte țări procedează la studierea homeopatiei ca grad postuniversitar sau masterat.

De ce să alegi un tratament de la un cabinet homeopatie? homeopatie

Totuși ce am înțeles eu din tratamentele homeopatice este faptul că ele nu produc niciun rău organismului. Apoi am priceput că ele încearcă să vindece organismul unui individ printr-un tratament special dozat pentru el și nu pentru mai multe persoane. Prin tratarea unui individ cu un medicament administrat în doze mici se acționează nu asupra unui organ al acestuia, ci asupra întregului său organism. Prin faptul că dozele sunt foarte mici ele nu sunt nici toxice și nici periculoase pentru trupul pacientului. Vindecarea obținută în urma unui tratament homeopatic „se produce la un nivel mult mai adânc decât prin tratamentele convenționale”. Cei ce s-au vindecat urmând un tratament primit de la un cabinet homeopatie s-au simțit întăriți în forța lor vitală. Această forță vitală întărită nu numai că i-a ajutat să scape de problemele avute, dar au reușit să depășească și alte traume cu care se confruntau.

Navigând mai mult pe site-ul doctorfiruti.ro am realizat că prin medicamentele clasice noi afectăm organismul nostru. Cum? Simplu. Toate medicamentele obținute prin sinteză au și contraindicații. Deci pe lângă vindecarea unui anumit organ, ele ne distrug un altul. Acest lucru nu se întâmplă la folosirea unui tratament homeopat.

Am aflat că aceste tratamente homeopatice se aplică chiar și bolnavilor de cancer, celor ce au probleme psiho-emoționale. Pentru aplicarea unui tratament homeopat doctorul trebuie să cunoască foarte bine pacientul. Acest lucru nu se poate face decât prin discuții destul de lungi. Cu întrebări care să ajute doctorul să cunoască nu numai suferința pacientului, dar și felul lui de a gândi. Iată motivul pentru care un tratament homeopat nu se poate da rin telefon, cum este cazul unui tratament clasic.

Dorești o alternativă la tratamentele clasice? Intră și tu pe doctorfiruti.ro sau o poți direct pe doctor Irina Firuti pentru o programare.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.