Solutii de la Fomco pentru prevenirea furtului de combustibil

In tara noastra, motorina si benzina au un pret ridicat  comparativ cu tari fara productie proprie, precum Polonia sau Ungaria. Marile companii de transporturi sunt si cei mai mari consumatori de combustibil si se axeaza pe implementarea unor masuri de prevenire a furturilor de carburanti. De aceea, sistemele anti-furt comercializate de Fomco pot fi de un real folos in masurarea consumului, oferind date exacte si asigurand un bun management al resurselor.

Numerosi directori ai departamentelor de logistica din cadrul diverselor companii de transporturi marfa, asteapta cu interes camioanele viitorului, electrice, in timp ce altii considera ca aceste resurse energetice alternativie nu reprezinta o solutie functionala.

Conform ATRC, furturile de combustibili se datoreaza si autoritatilor, care nu iau masurile adecvate pentru a preveni activitatile ilegale ale traficantintilor de combustibil aflati pe marginea drumurilor. Nici  companiile de transport nu sunt scutite de vina

Sistemele anti-furt combustibil  sunt capabile sa identifice sustragerea combustibililului in domeniul transportului de marfa cu autocamioane si autoutilitare.

Un sofer nu poate niciodata sa stabileasca exact consumul, avand in vedere ca uneori parcurge o anumita distanta avand o incarcatura, alteori acelasi traseu este efectuat fara incarcatura. De asemenea, mai conteaza si daca sunt drumuri de efectuat in mediul urban sau doar regionale, pe drumurile si soselele publice. In plus, mai exista semafoare, pot interveni ambuteiaje sau alti factori precum gropile si dealurile care ingreuneaza deplasarea etc. In aceste conditii, un dispozitiv antifurt pentru  Scania, Kockon, Iveco sau alta marca poate fi foarte util pentru a descuraja hotii de carburanti.

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.