Cele mai populare modele de inele de logodna in 2017

Alegerea unui inel de logodna este o decizie foarte importanta! Nu doar ca simbolizeaza sentimentele de dragoste purtate fiintei iubite si vesteste o apropiata uniune, dar cel mai probabil va fi un accesoriu nelipsit in urmatorii 50 de ani petrecuti impreuna. Chiar daca modelele clasice, cu o singura piatra pretioasa tintuita pe banda din aur, nu se demodeaza niciodata, nu exista nici un motiv sa nu explorati si alte variante. Mai ales pentru ca nestemata aleasa va impodobi mana viitoarei mirese in viitor.

Acestea fiind spuse, dispuneti de un motiv in plus sa alegeti cu grija inelul de logodna, acordand atentie stilului propriu si personalitatii. O taietura moderna sau un design mai diferit pot fi ingredientele pentru un model remarcabil, indiferent de trecerea anilor. Din miriadele de oferte ale producatorilor de inele din aur, am selectat cele mai noi modele pentru dumneavoastra.

Aflati care vor fi cele mai trendy inele de logodna in 2017! (ordinea listarii este aleatorie)

  • Inele de logodna cu design futurist, cu o piatra prinsa in setare tensionata, precum noul model de inel de logodna de lux 2017 Clement.
  • Inelele de logodna bogat ornamentate. Cine a spus ca “diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”, probabil ca nu s-a inselat. Modelele de inele de logodna full-stone create de bijutierii Atcom sar in evidenta  prin complexitatea executiei, grija pentru detaliu si adaugarea unor finisaje premium, lucioase sau mate sablate.
  • Pietre pretioase (safire, rubine, smaralde, ametiste etc.) montate in diverse setari care intregesc farmecul noilor inele de logodna 2017.
  • Inele de logodna slim. Modelata din aur alb, banda de 14K peste care s-au aplicat finisaje lucioase a noului inel de logodna cu diamant Giulia este sinonima cu o eleganta simpla, discreta, care subliniaza un stil rafinat, contemporan prin expresivitatea minimalista.

Aveti toate motivele sa cercetati ofertele Atcom la inele de logodna, verighete si bijuterii din aur in 2017, deoarece avem pe stoc modele realizate cu tehnologie laser de ultima generatie, care permit un montaj perfect al pietrelor pretioase, gravarea gratuita cu orice text dorit in limita a 15 caractere sau personalizarea cu diverse simboluri grafice si chiar cu unde sonore. Va asteptam cu drag in magazinele Atcom, la targurile de nunti si pe site-ul oficial!

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.