De unde cumparam suplimente nutritive?

Când vine vorba de suplimente alimentare, majoritatea dintre noi, se plasează în două curente. Primul curent este cel care consideră că aceste substanțe ne distrug organismul. Iar cel de-al doilea curent este cel care le adulează ca pe o soluție miraculoasă, considerând că îi ajută să le crească mușchii peste noapte. Ca întotdeauna adevărul este undeva pe la mijloc. Pentru a trăi sănătos este obligatoriu, în primul rând, să mănânci sănătos. Dar pentru a da organismului ceea ce îi lipsește este bine să folosești și suplimente nutritive .

Suplimente nutritive în viața unui sportiv 

După umila mea părere, un om mănâncă în funcție de structura organismului său și apoi în funcție de efortul pe care îl depune. Ca să mă fac înțeleasă vă dau un exemplu. Nu cred că un sportiv care vrea să își ridice în fiecare zi performanțele sportive, trebuie să mănânce la fel cu un om care este total sedentar. Pentru sportiv regimul alimentar nu este, în mod sigur suficient. Acesta este motivul pentru care performanța în sport se obține prin adăugarea la meniu a mai multor nutrienți esențiali.

Nici la sportivi nu se folosesc în toate ramurile aceleași substanțe. Nu poți da aceiași nutrienți sportivilor ce au nevoie de masă musculară ca la cei ce participă la alergări. Studiile arată că efectul acestor substanțe dispare foarte repede. Iată cauza pentru care și sportivii folosesc aceste  suplimente nutritive  în perioadele pre și post competiționale.

Deci putem concluziona că aceste suplimente alimentare nu dăunează organismului. Dimpotrivă ele ne sunt de ajutor pentru a ne menține sănătatea, starea de bine a organismului nostru. Cu ajutorul lor putem oferi trupului acele substanțe de care are nevoie și mai ales în cantitatea de care are nevoie.

Căci de multe ori, regimul alimentar este deficitar în anumite elemente. Alteori organismul procesează prost alimentele și nu își asigură mai multe elemente vitale. Aici este nevoie să intervenim cu aceste suplimente pentru ane oferi o cantitate concentrată de proteine, minerale sau vitamine.

Eu mă folosesc de MESFARMA pentru a-mi asigura toate aceste suplimente alimentare. Cu ajutorul produselor luate de la ei îmi asigur o stare de bine pentru trupul meu.

Copiii și suplimente alimentare! 

Multe mămici tolerează copiilor să lase legumele în farfurie. Pe unele le distrează că al lor copil nu se atinge de ele, făcând grimase amuzante. Alții aleg doar anumite legume pe care le savurează. Mulți copii evită și fructele, unde apare din nou criteriul preferențial. Ca părinți aveți obligația de a vă educa cu grijă copilul. Strecurați-i în meniu cât mai multe legume și fructe. Acestea în stare proaspătă, preparate în salate, sunt o excelentă sursă de fibre alimentare, de minerale și mai ales de vitamine.

Dacă nu îl veți învăța pe copil să mănânce fructe și legume, atunci când va fi adult nici el nu îl va învăța pe copilul său. Rezultatul va fi că atât părintele, cât și copilul său vor deveni obezi. Iar într-o cură de slăbire este esențial a ști ce elemente îi lipsesc organismului, pentru a le compensa.

În acest din urmă caz intră pe mesfarma.ro și alege produsele de care ai nevoie.

 

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.