Vreau să cumpăr huse iPhone 7 si huse Samsung Galaxy S7 Edge!

De ceva timp mă gândesc să îmi cumpăr un telefon nou. Din păcate cel vechi nu mai face față la numărul foarte mare de aplicații instalate pe el. Pe deasupra deja mă anunță că fac prea multe poze și că el nu mai are spațiu de lucru. Ar fi simplu să mut pozele pe laptop, dar parcă m-am săturat să fac asta la fiecare două zile. Astfel că am ajuns să mă întreb ce telefon îmi doresc. După lungi căutări și discuții cu cei apropiați m-am oprit asupra a două modele: iPhone 7 și Sansung Galaxy S7 Edge. Ambele telefoane par a fi ceea ce mi-am dorit așa că am început să mă documentez cu privire la huse. Nu credeam, sinceră să fiu, că voi descoperi în același loc huse iPhone 7 si huse Samsung Galaxy S7 Edge.

Husa este cel mai important accesoriu al telefonului nostru. Nu știu voi, dar eu prefer să îmi știu telefonul în siguranță, chiar dacă asta înseamnă să cumpăr o husă. Pe deasupra atunci când descoperim un site cu modele diferite de huse vom putea schimba aspectul telefonului. Astfel micul nostru ”ajutor” ne poate încânta cu ”haine” noi în fiecare zi.  16358799_1240871305993256_966249812_n

Unde am descoperit huse iPhone 7 si huse Samsung Galaxy S7 Edge?

Simplu am descoperit huse pentru aceste două modele de telefoane la brandgsm.ro. Pe acest site am avut ocazia de a observa cele mai frumoase modele de huse. Acum mai trebuie doar să mă opresc asupra unui model de telefon. În funcție de alegerea făcută mai târziu voi opta pentru husa dorită.

Eu vă recomand să achiziționați husa o dată cu telefonul pentru a fi siguri că acesta va fi protejat. Nu uitați că este de ajuns o secundă de neatenție pentru ca telefonul să aibă de suferit. Este adevărat husele nu oferă o protecție totală, dar măcar vor atenua din șocul la care telefonul este supus.  16295221_1240871592659894_1258272762_n

Fie că vă doriți huse iPhone 7 sau huse Samsung Galaxy S7 Edge veți descperi pe site mai multe modele. Nici din punctul de vedere al prețului site-ul nu este mai prejs. Mai exact de la ei puteți achiziționa calitate la un preț foarte bun. Nu vă opriți doar asupra husei, încercați să cumpărați cel puțin un geam de protecție pentru telefon. Acesta este foarte important, mai ales dacă husa acoperă doar spatele telefonului.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.