Cele mai frumoase evenimente au loc la Vila Hepa!

Bine, v-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim despre o locație minunată în care vă puteți realiza toate evenimentele. Așa cum probabil știți ieri a fost Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților. Ei bine cum nu aveam cu cine sărbători am decis să plec într-o mică vacanță. Uite așa am ajuns, alături de un grup de prieteni, în Brașov. Mereu am iubit acest oraș pentru frumoasele sale atracții turistice. Un bun amic ne-a povestit însă despre Vila Hepa, este vorba de una dintre cele mai frumoase case care au rezistat de a lungul timpului.

Cum acel prieten nu a avut suficient timp să ne povestească despre Vilă ne-am trezit că nu primesc oaspeți peste noapte. A fost oarecum un șoc pentru noi să vedem că nu oferă și cazare, dar ne-am descurcat imediat și am descoperit una aproape de ea. Doar gândiți-vă că mai există un loc în România în care oamenii încearcă să păstreze casele de pe timpuri. 

De ce aș apela la Vila Hepa pentru cele mai fericite evenimente din viața mea? 

Deoarece mi-ar place să petrec într-un cadru atât de frumos. Mereu am iubit balurile și petrecerile care erau date cu mulți ani în urmă. Cum ar fi mai frumos de organizat un bal mascat decât într-o astfel de căsuță? Casa are peste 100 de ani de când a fost construită și cu toate acestea arată superb, dacă o privești din afară ai impresia că ai călătorit cu mașina timpului și te afli în 1903. Desigur și ea, ca și alte case a trecut printr-un proces de reabilitare reamenajare. Cu toate acestea istoria prinde din nou viață când te oprești în fața ei.

Pe seară am reușit să intrăm în frumoasa Vila Hepa și sinceră să fiu mi-a depășit așteptările. Cadrul este unul foarte intim, este cea mai bună decizie pe care o poate lua cineva. Îmi place foarte mult faptul că nu au exagerat cu eleganța, din contră totul începând de la mobilier și până la decorațiuni a fost ales de cineva cu mult bun gust.

V-am spus că Vila are o superbă grădină și o terasă? Natura se îmbină la perfecție cu decorațiunile. Micuțul loc pare desprins dintr-o poveste. Îmi pare însă rău că în această vilă pot avea loc doar petreceri mici. Mai exact ei nu pot suporta decât 52 de persoane. Cu toate acestea este locul potrivit pentru o cerere în căsătorie, pentru o întâlnire romantică sau pentru o petrecere mai restrânsă.

Nu aveți cu cine lăsa copii? Nu vă faceți griji, la Vila Hepa există un spațiu special creat pentru cei mici. Aceștia vor fi întâmpinați de parteneri de joacă tineri, ei se vor ocupa de cei mici cât timp voi sunteți ocupați. Tarifele sunt unele foarte bune ținând cont de ambient. Pe deasupra vila colaborează cu restaurante de renume pentru a vă oferi cele mai bune produse.

Nu mai ezitați contactați-i acum la :

TELEFON

0723142132

http://hepa.ro/vila-hepa/

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.