Am decis sa imi cumpar rochii primavara !

Nu stiu cum este pe la voi, dar în Craiova astăzi soarele a fost foarte generos cu noi. De câteva zile am putut observa cum temperatura a început să crească și îmi este imposibil să nu mă gândesc la primăvară. Acest lucru m-a făcut să arunc o privire în garderobă. Am rămas însă surprinsă să văd că nu prea am rochii primavara. Cele pe care le am fie mi-au rămas mici, fie nu se  mai poartă anul acesta. Tocmai de aceea am decis că este mult mai corect să îmi cumpăr de pe acum rochii.

Sute de evenimente la care am nevoie de rochii primavara! 

Primăvara aceasta se anunță foarte încărcată. Numeroase întâlniri cu bloggeri și în plus mi-am pus în plan să vizitez toată țara. Asta înseamnă că trebuie să am o garderobă completă. Exceptând zilele în care va trebui să merg mult pe jos sau vacanțele la munte voi avea nevoie de rochii primavara. Mie îmi plac foarte mult rochiile pentru că oferă foarte multă libertate. Pe deasupra mă simt mult mai bine atunci când îmbrac o rochie.

Acum, ținând cont că mi s-a redus garderoba trebuie să mă axez pe achiziționarea unor rochii noi. Așa cum știți deja nu am timp să merg prin magazine și ca de obicei prefer magazinele online. Am reușit deja să descopăr un site destul de simpatic care are modele foarte frumoase de rochii. Cu toate acestea nu știu de ce dar parcă îmi este un pic teamă să cumpăr rochiile de acum. Acest lucru se datorează și schimbărilor foarte bruște de temperatură. Totuși parcă îmi este teamă că voi rămâne fără rochiile dorite.

La cine am găsit cele mai frumoase rochii primavara ? 

Dyfashion este site-ul care m-a cucerit. La ei am putut observa cele mai frumoase rochii, pe deasupra tot ei sunt cei care oferă rochii pentru orice ocazie. Vrei o rochie de botez, nuntă, întâlnire, seară, primăvară, toamnă ei bine ei sunt cei care te ajută să o găsești. Au foarte multe modele atractive, fie că vrei o rochie lungă sau scurtă la ei vei avea de unde alege.

Mie îmi place acest site pentru că pot intra și face o comandă la orice oră. Știu că nu este ok, dar în ultima perioadă găsesc timp liber doar noaptea. Astfel mă bucur că pot cumpăra ceva și la o oră atât de târzie. Am mai observat și altceva interesant despre site, mai exact este vorba de faptul că trimit și în alte țări. Acest lucru este foarte bun pentru că există mulți români plecați în străinătate care astfel au acees la produsele lor.

V-am spus că au oferte speciale în Luna Iubirii? Ei bine acum este cel mai bun moment pentru a ne cuceri partenerul cu o rochie superbă. Desigur nu cred că există vreo femei care s-ar supăra dacă ar primi o rochie de pe acest site cadou. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la potrivirea produsului, dacă rochia cumpărată nu este mărimea potrivită se poate opta pentru un retur. Dacă vorbim de o comandă de peste 300Ron transportul este gratuit, lucru care de asemenea trebuie apreciat.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.