Am folosit ulei de cocos de la Verdex.ro!

Bine v-am regasit! În urmă cu aproape 2 săptămâni am acceptat să testez produsele de la Verdex.ro. Cum am intrat pe site am fost atrasă de uleiul de cocos, a durat ceva până să îmi dau seama care este diferența între uleiul de cocos și ulei de cocos alimentar. După ce am primit uleiul am început să mă documentez cu privire la modalitățile de utilizare ale acestui produs. Pe foarte multe site-uri am citit că este perfect pentru prăjituri. Știu, poate o să râdeți de mine, dar eu l-am folosit prima oară pentru a face clătite. Nu știam cum va fi gustul prăjiturilor și nu am vrut să risc. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”9″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Uleiul de cocos sosește într-o cutie foarte frumoasă ce nu permite intrarea aerului. El arată aproape la fel ca untura doar că nu are acel miros urât. Pentru a îl putea utiliza la clătite l-am topit într-o crăticioară mică. Aproape imediat s-a transformat în ulei, dar diferențele dintre el și uleiul de comerț erau foarte vizibile. În primul rând uleiul de cocos este mai transparent, mai apoi acesta nu are miros. 

Încă de mică am învățat să adaug ulei în compoziția de clătite pentru ca acestea să nu se ardă, ei bine așa am procedat și de această dată. Am urmat fix aceeași rețetă doar că în loc de ulei de floarea soarelui am pus ulei de cocos. Clătitele au ieșit foarte pufoase și au avut un gost special, sinceră să fiu nu știu cu ce să îl asemăn dar ne-au plăcut foarte mult. A fost și prima oară când am făcut clătite fără să stric vreuna.

Care sunt beneficiile aduse de consumul de ulei de cocos?

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

  • În primul rând uleiul de cocos ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. El va ajuta organismul să lupte împotriva virușilor și bacteriilor. Tocmai de aceea uleiul de cocos este recomandat în alimentația gravidelor. Există numeroși medici care susțin că acest ulei este foarte bun atât pentru mămică cât și pentru făt. 
  • El este potrivit pentru persoanele care își doresc să slăbească. Mai mult decât atât este chiar recomandată înlocuirea uleiului de floarea soarelui cu cel de cocos. Pe lângă faptul că este mult mai sănătos decât celălat el ajută la detoxifiere. Pe site-ul Vegis.ro sunt disponibila si o reteta pentru a ajuta organismul să slăbească.
  • De asemenea consumul de ulei de cocos previne atât bolile de inimă cât și cele de ficat. Acest ulei se diferențiază foarte mult de cel din comerț, mai ales că el nu duce la creșterea colesterolului. În plus folosirea uleiului de cocos în alimentație va preveni acumularea de grăsime.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este recomandat consumul de ulei de cocos. Pe lângă toate acestea există foarte multe alte beneficii pe care vă invit să le descoperiți alături de cei de la Verdex.ro. De asemenea țin să vă precizez că la ei pe site veți putea întâlni ulei de cocos ce poate fi folosit pentru diverse tratamente pentru păr și  nu numai. 

Ați încercat până acum uleiul de cocos? Voi ce părere aveți despre el?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.