Cum se stabileste pretul unei carti de vizita

 

Oricare dintre noi avem carti de vizita primite de la diverse persoane pentru a putea lua legatura cu ele sau cu firma pe care o reprezinta mai usor.

Am vazut de curand pe www.carti-vizita.org o serie de modele de carti de vizita absolut superbe. Daca ai o afacere si vrei sa iti comanzi online carti de vizita, aici vei gasi cu siguranta modelul potrivit. Totodata, poti spune ce iti doresti si cartile de vizita vor fi realizate dupa bunul tau plac.

Daca vrei carti de vizita si mai deosebite, le poti cumpara de la INKU.ro. La INKU  gasesti carti de vizita de lux. Ele sunt realizate la cele mai inalte standarde si arata incredibil de bine.

Site-urile www.carti-vizita.org si www.inku.ro apartin tipografiei Tipo Media, o tipografie care ofera cele mai calitative servicii.

Pretul unei carti de vizita poate varia in functie de mai multe criterii. Acestea sunt:

  • Tipul materialului

Cartile de vizita pot fi tiparite pe diverse tipuri de materiale – carton, metal, plastic. Aceste materiale pot fi diferite ca si grosime, aspect, calitate, etc.

  • Printul

Atunci cand comanzi carti de vizita, trebuie sa stii daca vrei ca acestea sa fie printate pe o singura fata sau pe ambele. Daca vrei sa treci mai multe informatii, e bine sa nu incarci cartea de vizita si sa treci toul pe o singura fata.

  • Cantitatea

Bineinteles ca numarul de carti de vizita pe care le comanzi conteaza la pret. Cu cat vei comanda mai multe, cu atat vei plati mai mult. Totodata, e posibil pentru un numar mai mare sa ai anumite reduceri.

  • Printul in relief

Daca vrei carti de vizita mai deosebite, poti opta pentru prin in relief. Insa, bineinteles acest serviciu va creste putin pretul final al produselor.

  • Finisajele

La Carti-Vizita.org ai posibilitatea de a alege anumite finisaje pentru comanda pe care o dai. Poti opta pentru: plastifiere, cant vopsit, colturi rotunjite si soft touch. Cand comanzi, selectezi finisajele pe care le vrei si vezi daca pretul e cel dorit de tine.

  • Livrarea

In privinta livrarii apar costuri daca vrei livrare in tara. Livrarea este gratuita pentru Bucuresti si bineinteles ca nu platesti nimic daca alegi sa le ridici personal.

Comanda cele mai frumoase carti de vizita de pe site-urile amintite mai sus si vei fi multumit/a de alegerea facuta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.