Giftology.ro – jucarii Kendama originale

Am auzit din pura intamplare zilele astea ca in Romania sunt in jur de 6000 de jucatori de Kendama . Si nu, nu sunt pusi la numar toti adolescentii care joaca pe unde apuca, ci jucatorii de Kendama inscrisi in Cluburi de Kendama, jucatori care participa la competitii si care joaca acest joc la un nivel mai sus decat amator.

Kendama este din punctul meu de vedere un joc interesant. Prima data am pus mana pe o jucarie Kendama acum 3 ani de zile. Avea un prieten de al meu si am fost curios si eu. Bineinteles ca nu mi-a iesit nici o miscare. I-am inapoiat jucaria, insa gandul mi-a ramas acolo. Incepusem sa fac in gand tot felul de miscari si intr-o zi mi-am cumparat o jucarie Kendama. De atunci joc mereu. Nu sunt inscris in Cluburi de Kendama, insa imi place sa joc atunci cand am ocazia. Jocul Kendama ma relaxeaza foarte mult si imi place sa-mi perfectionez miscarile de la o zi la alta. Nu se stie, poate intr-o zi, voi trece la un alt nivel.

Jucaria de Kendama pe care mi-am cumparat-o acum 2-3 ani de zile a fost inlocuita de mine de curand. Am zis ca e momentul sa am si eu o jucarie originala de Kendama. Nu mi-am propus sa imi cumpar una, insa, s-a intamplat sa intru pe Giftology.ro sa cumpar un cadou pentru un prieten. Atunci am vazut pe acest site ca sunt jucarii Kendama originale. Nu m-am putut abtine si mi-am luat si eu una. Noua mea jucarie Kendama este intr-adevar diferita de prima. Este mult mai atent realizata, finisajele sunt atent lucrate si aspectul general este unul deosebit.

Daca si tu vrei sa cumperi jucarii Kendama originale, intra pe Giftology.ro. Totodata, jucariile Kendama de aici corespund si standardelor competitionale.

Fie ca esti amator, sau profesionist, fie ca vrei o Kendama pentru tine sau pentru un prieten, pe acest site gasesti Kendama potrivita. Preturile sunt acceptabile, iar raportul calitate pret este unul corect.  

Poate e momentul sa incerci o noua forma de relaxare, poate e momentul sa iti cumperi o Kendama. Si inca un lucru – nu exista limita de varsta pentru acest joc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.