Modele de genti pentru tinute inedite

           Nici nu cred ca mai este necesar sa punctez ca orice doamna care detine un minim de informatii din sfera fashion stie ca gentile sunt acele accesorii ideale menite sa adauge acea tusa de efect necesara oricarui outfit pentru a putea fi considerat unul fara cusur. De aceea, mai exact, propunerile anului 2017 in materie de posete inedite sunt gata sa fie descoperite de catre voi, cele care va doriti sa purtati tinute impecabile de fiecare data cand iesiti din casa, in cele ce urmeaza:

1. Gentile cu forme rotunjite

Sunt piese extrem de versatile, feminine, putand fi purtate in mana ori pe umar, in functie de preferintele voastre. De regula, acestea sunt confectionate dintr-un material moale si pot fi gasite in culori si modele diverse. O geanta cu formele rotunjite va face negresit casa buna cu o rochie midi, care urmeaza lejer forma siluetei. Completati tinuta cu o pereche de incaltaminte cu toc si nu uitati de accesorizare: o palarie din fetru cu boruri largi merge intotdeauna cu una din minunatele genti de dama cu forme rotunjite  in aceeasi nuanta cu poseta va fi de ajuns cat sa va propulseze in centrul atentiei.

Geanta dama din piele

2.Posetele tip plic

Foarte elegante, gentile plic reprezinta acele item-uri de dimensiuni reduse, delicate, care arata foarte bine alaturi de outfit-uri lejere, perfecte pentru zilele de primavara cand tot ce va doriti este sa va etalati cele mai frumoase tinute.

Desi pana acum ceva timp posetele plic erau accesoriile pe care, de regula, le integrati outfit-urilor gandite pentru evenimentele deosebite, ei bine, primavara aceasta va ofera libertatea de a alatura o geanta plic unei tinute formate din jeansi cu talie inalta, o camasa oversized si, bineinteles, o pereche de sandale cu platforma.

Foarte important: alegeti un model de plic intr-o nuanta contrastanta cu restul tinutei, astfel incat sa iesiti din anonimat.

3.Gentile-rucsac: la mare cautare anul acesta

 

Pare incredibil in ce mod s-au reinventat modelele de rucsacuri pe care, de regula, obisnuiati sa le purtati in excursii sau la sala de fitness, nicidecum in outfit-urile fashion. Rucsacurile reprezinta un adevarat must-have sezonul acesta. Din piele ecologica sau material textil, practice si comode, gentile tip rucsac au devenit un eleent foarte apreciat in garderoba femeilor stylish si pot face fata chiar si provocarilor mai elegante.

 

Iata cum: alegeti o pereche de pantaloni culotte, o helanca si o pereche de ochelari de soare supradimensionati, cu rame negre. In picioare mizati pe efectul pantofilor oxford si, nu in ultimul rand, rucsacul pe care il puteti alege in variante inedite: cu franjuri, tinte sau motive florale, dar si simple, in culori metalice sau neon.

4. Gentile office: perfecte pentru zilele in care mergeti la job

Geanta office din piele naturala Leia, o alegere eleganta pentru o zi la birou

Pentru doamnele al caror stil vestimentar se integreaza in categoria office, un model din colectia genti de piele  oversized cu forma dreptunghiulara sau patrata reprezinta cea mai inspirata alegere. Sunt practice, confortabile si incapatoare, ideale pentru femeile de cariera care trebuie sa aiba in permanenta la indemana actele si documentele pentru birou.

O tinuta in trend sezonul acesta poate fi formata dintr-o fusta conica si o camasa simpla cu volane. In ceea ce priveste accesorizarea, atasati o centura lata in talie menita sa va accentueze delicat silueta. Nu uitati de geanta office pe care sa o alegeti intr-o culoare in tendinte primavara aceasta: bordo, marsala sau turcoaz.Asadar, iata un outfit perfect pentru zilele in care va este impusa o anumita limita a decentei in ceea ce priveste tinuta dumneavoastra. Veti fi in tendinte si, totodata, elegante

5. Clutch-uri pentru tinutele de seara: in atentia noastra sezonul acesta

Atunci cand trebuie sa onorati un eveniment deosebit, clutch-ul este ceea ce cautati pentru a va face remarcate. Sunt micute si delicate, perfecte pentru nunti, baluri sau ceremonii la care trebuie sa respectati un anumit dress code. Totusi, indrazniti ca, anul acesta, sa renuntati la rochiile vaporoase pe care le poarta majoritatea doamnelor la petreceri. Alegeti o salopeta confectionata dintr-un material deosebit asa cum este catifeaua. Pe langa faptul ca o sa va evidentieze corpul, salopeta reprezinta, la randul ei, o piesa vestimentara foarte apreciata de stilisti. Iata un motiv in plus pentru care sa o purtati cu incredere.Adaugati o pereche de sandale pretioase si, bineinteles, un clutch metalizat.

            In concluzie, acestea sunt cele mai inedite propuneri in materie de modele de genti apreciate sezonul acesta. Integrati-le in garderoba dumneavoastra si, cu siguranta, veti fi apreciate pentru capacitatea de a tine pasul cu noutatile anului  sau, mai bine spus, sezonului.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.