Ajutorul tău de la coafor Lujerului!

Bine te-am regăsit! Astăzi vreau să discutăm despre cum ne pregătim pentru un eveniment important. Așa cum probabil știi la astfel de evenimente trebuie să fim cât mai perfecte. Pe lângă manichiură, machiaj și ținută trebuie să avem în vedere și o coafură de poveste. Acest lucru este foarte greu de realizat acasă și tocmai de aceea trebuie să contactăm un coafor. Acolo putem alege din zeci sau sute de modele, putem primi sfaturi astfel încât să fim sigure că am făcut cea mai corectă alegere. Mai simplu spus un coafor Lujerului ne poate scăpa de această problemă.

Ce coafuri se poartă în 2017?

Anul acesta coafurile complexe au luat locul celor simple. Tocmai de aceea coafuri realizate cu ajutorul împletiturilor sunt foarte bine văzute de lumea modei. În plus ele pot fi asortate foarte ușor la forma feței. Desigur de această dată vorbim despre femei care au o lungime a părului cel puțin medie. În funcție de dorințele voastre modelul coafurii poate fi unul mai simplu sau din contră unul mai complex.

Coafurile tip bob rămân și anul acesta în tendințe, iar dacă mă întrebați pe mine, eu cred că ele vor fi bine văzute și în anii următori. Aceste coafuri nu sunt foarte greu de realizat, dar cu toate acestea prezența unui specialist este mereu binevenită.

serviii_coafor_militari_evenimente

Tot la modă rămân și cocurile, deși în cazul lor vorbim și despre apariția unor coafuri mai complexe. În funcție de lungimea părului și de dorințele voastre puteți obține o coafură de invidiat. De asemenea în 2017 este foarte apreciată o coafură ce prezintă un coc mai lejer, realizat doar din o parte de păr, cealălaltă parte fiind lăsată liberă. 

Dacă nu vă doriți ceva extravagant puteți cere la coafor realizarea unor bucle lejere combinate cu o cărare pe o parte. În acest mod veți obține într-un timp foarte scurt o coafură nouă. 

Cum ne putem bucura de o coafură în ton cu cerințele anului 2017?

Simplu: Pentru început ne facem o programare la coafor Lujerului, mai apoi ne decidem asupra coafurii dorite, iar în ziua aleasă îi prezentăm stilistului coafura aleasă. Desigur putem veni cu mai multe variante la noi și să cerem sfatul stilistului pentru a fi sigure că am făcut cea mai bună alegere. La final vom putea admira noua noastră coafură. 

coafat_eveniment_special_salon_bucuresti

După cum puteți observa nu este foarte greu să te bucuri de coafură nouă, cu toate acestea trebuie să ai câteva idei despre noile tendințe ale anului 2017. Foarte important este și coaforul la care mergi, trebuie de fiecare dată să cauți un loc apreciat de femei, unde să existe stiliști dornici să te ajute. Nu uita că o coafură bine aleasă poate face diferența dintre o seară reușită și una distrusă. Pentru că uneori este foarte greu să repari ce a stricat altcineva trebuie să ai în vedere un salon de calitate. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.