Ce trebuie să știm atunci când cumpărăm lenjerii de pat?

Nici nu știți cât de mult mă bucur că lumea a evoluat. Îmi aduc și acum aminte de lenjeriile de pat lipsite parcă de viață pe care le aveam în copilărie. Știu că erau rămase de la stră-bunica, dar pe mine nu mă atrăgeau absolut deloc. Până pe la 18 ani nu am avut decât acele lenjerii de pat, nu mă întrebați cum nu s-au rupt pentru că nu am habar. Mai apoi am avut ocazia de a accesa internetul și de a vedea cât de multe lenjerii de pat există. Efectiv puteam pierde ore în șir pe site-uri fără a mă putea decide asupra unei singure lenjerii.Desigur că am întâmpinat și eu probleme și tocmai de aceea am decis să scriu acest articol. Vreau să vin în ajutorul tuturor celor care vor să cumpere lenjerii de pat de o foarte bună calitate și nu știu ce să aleagă.

După ce ne orientăm atunci când vrem să cumpărăm lenjerii de pat?

  • În primul rând ne interesează site-ul. Dacă vreți lenjerii de pat de calitate atunci obligatoriu trebuie să vă opriți asupra unui site cu experiență. Vă propun să vă opriți asupra unor lenjerii Premium, de preferință din bumbac 100%. În acest fel veți putea fi siguri că ați făcut cea mai bună alegere. Nu este deloc recomandat să vă luați după preț, mai bine căutați părerile clienților.
  • Foarte important este și locul în care urmează să fie puse lenjeriile. Aici am greșit și eu o dată, am camera spre stradă și doi dintre pereți sunt cu geamuri. Asta înseamnă că a mea cameră este mereu luminoasă, ei bine când am cumpărat lenjeria am ales o culoare foarte puternică. Nu cred că mai trebuie să vă zic cât de deranjantă era ziua. Pe scurt dacă aveți o cameră luminoasă vă propun să optați pentru o lenjerie mai închisă la culoare. Dacă în schimb camera este întunecoasă o lenjerie de culoare deschisă vă poate salva de probleme.
  • Materialul, așa cum ziceam și mai sus eu sunt adepta lenjeriilor de pat din bumbac 100%. Chiar dacă este puțin mai scump bumbacul este mult mai rezistent și are mai multe beneficii decât alte materiale. 
  • Modelul, după ce ai ales materialul și culoarea obligatoriu trebuie să te decizi asupra unui model. În zilele noastre există sute de modele de lenjerii de pat, fiecare reușind să atragă atenția în felul său. De exemplu există modele: pentru copii, pentru Crăciun, pentru Ziua Îndrăgostiților și pentru multe alte ocazii.
  • Oferte, aproape toate site-urile au oferte și promoții pentru lenjerii de pat. Tocmai de aceea trebuie să le urmăriți. Adică de ce să ratați șansa de a cumpăra lenjeriile mult mai ieftin sau chiar la promoția 1+1 gratis?

Acestea sunt doar câteva din lucrurile de care ar trebui să țineți cont atunci când vreți să cumpărați lenjerii de pat. Desigur vă puteți forma singuri propriile idei vizitând site-uri de lenjerii și mai apoi cumpărând câteva produse. Sper că am reușit să vă fiu de ajutor!

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.