Cum sa vindem produse folosindu-ne de publicare anunt gratuit?

Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să discutăm despre ce putem face cu lucrurile care ne sunt mici sau pe care pur și simplu nu le mai folosim. Cea mai simplă metodă este să le vindem, foarte multe persoane preferă să cumpere produse second-hand pentru a economisi bani. Desigur pentru a face asta trebuie să aveți și un preț mai bun, dar haideți să lăsăm asta la urmă. Pentru a ne vinde repede și rapid produsele ne putem folosi de site-uri de vânzări online. Tot ce avem de făcut este să optăm pentru publicare anunt gratuit și mai apoi să așteptăm sosirea primelor persoane interesate. 

De ce să apelăm la un astfel de site? Pentru că în acest fel anunțul nostru ajunge la persoane din întreaga Românie. În acest fel este foarte simplu să vindem produsul la prețul dorit de noi. Mai apoi noi suntem cei care decidem cui îi vindem produsul, de asemenea avem ocazia de a alege doar persoane de la noi din oraș cu care să ne întâlnim mai apoi personal. 

Cum procedăm dacă vrem să optăm pentru publicare anunt gratuit?

  • În primul rând alegem site-ul pe care vrem să postăm anunțul. Există mai multe site-uri de acest gen și cel mai bine este să postăm câte un anunț pe fiecare pentru a fi siguri de rezultat. Cu cât mai multe anunțuri cu atât mai multe persoane vor ajunge la noi.
  • Mai apoi trebuie să ne logăm pe site, de cele mai multe ori veți găsi posibilitatea de logare cu facebook. În acest fel scăpați de completarea datelor. De asemenea în acest fel veți putea fi siguri că nu uitați datele de logare și că pierdeți accesul la contul vostru.
  • Vă recomand ca după logare să căutați Profilul vostru și să completați datele de contact, pentru a nu vă trezi după publicarea anunțului că nu puteți fi căutat.
  • Este momentul perfect să creați primul vostru anunț. Căutați butonul de adaugă un anunț. Pe aproape toate site-urile veți găsi:
  1. Alegerea categoriei- aici trebuie să căutați cea mai potrivită categorie pentru produsul vândut. De exemplu dacă vindeți haine vă veți orienta spre modă și frumusețe, dacă vreți să vindeți un telefon mergeți spre electronice și electrocasnice, și așa mai departe. Nu uitați să alegeți categoria cea mai potrivită pentru produsul oferit pentru ca cei care îl caută să îl găsească mai ușor.
  2. Alegerea numelui produsului- încercați să puneți un nume cât mai potrivit pentru produsul vândut. Nu uitați că foarte mulți clienți se folosesc de butonul de căutări pentru a găsi produsul dorit.
  3. Descrierea produsului – oferiți aici toate detaliile despre produs pentru a nu fi nevoiți să le explicați supă aceea.
  4. Prețul la care veți să vindeți produsul, pe unele site-uri puteți adăuga opțiunea întreabă vânzătorul. În acest fel clientul vă va contacta pentru detalii. Dacă trebuie să treceți prețul puneți cel mai potrivit preț pentru voi.
  5. Detalii despre tranzacție- aici puteți selecta orașele în care este valabil anunțul, cum se face plata, cum puteți fi contactați și multe alte detalii de acest gen.
  6. Nu uita să adaugi poze cu produsul vândut și să selectezi dacă dorești promovarea anunțului. Cu ajutorul promovării poți ajunge mai repede la mai mulți clienți.

După ce ai trecut de acești pași mai trebuie doar să aștepți ca anunțul să fie aprobat și persoanele să înceapă să fie interesate de produs. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.