Am testat noua vopsea de par Schwarzkopf Color Expert nuanta 4.9!

Bine v-am regăsit! Așa cum probabil ați văzut și pe facebook am avut ocazia de a testa Schwarzkopf Color Expert nuanta 4.9, o vopsea revoluționară ce ne permite să ne vopsim ca la coafor. Am primit această vopsea la una dintre campaniile celor de la BUZZStore.

Am primit un colet care continea:

  • 5 pensule pentru prietenele mele
  • 5 vouchere de reducere pentru vopseau de par
  • un castron pentru reaizarea vopselei de par
  • 2 cutii de vopsea Schwarzkopf Color Expert nuanta 4.9
  • 5 pliante pentru prietenii mei

La scurt timp m-am si vopsit cu Schwarzkopf Color Expert nuanta 4.9, pot spune ca este o vopsea destul de buna mai ales ca nu afecteaza parul. Chiar si dupa vopsire parul meu era plin de viata si stralucitor. Este foarte multa vopsea in cele doua cutii, chiar daca de cele mai multe ori m-am lovit, la alte vopseluri, de faptul ca vopseaua era aproape sa nu imi ajunga.

Nu este foarte greu de realizat compozitia, aveti in cutia vopselei si un stabilizator. Vopseaua trebuie aplicata ca una normala. La mine insa vopseaua nu a prins pe tot parul, mai exact au ramas cateva fire pe care nu a prins. Acum nu stiu cum ar fi prins pe culoarea naturala, dar eu una am fost multumita de ea. In acest moment ma gandesc sa incerc o decolorare si mai apoi o vopsire cu produsul lor, dar sa vedem ce timp liber voi avea. Mai jos aveti poze dinainte, in timpul si dupa vopsire.

In cutia cu vopsea veti gasi si doua solutii, una ce trebuie folosita imediat dupa vopsire si una care trebuie folosita la 3 saptamani de la vopsire. Dupa ce au trecut cele 3 saptamani am decis sa testez si solutia a 2-a. Sincera sa fiu parul meu a capatat o stralucire nouasi era mult mai catifelat. De asemenea foarte multe persoane m-au intrebat daca m-am vopsit din nou :). Prima poza este inainte de folosirea solutiei de 3 saptamani si cea de a doua dupa folosirea ei.

Eu sunt multumita de aceasta vopsea pentru ca nu mi-a ars parul si pentru ca a rezistat destul de mult. Voi ce parere aveti despre ea?

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.