Review tratament Pro Skin la Nomasvello!

Cei care mă urmăresc pe facebook au avut ocazia de a vedea pozele de la deschiderea celui de al doilea salon Nomasvello  Craiova. Deschiderea a avut loc pe 1 aprilie 2017, iar salonul se găsește pe Calea București. Se poate ajunge foarte repede cu autobuzele 24, 9 și cu tramvaiele 100, 101 și 102. Pentru cei care nu au avut ocazia de a vedea pozele vi le las mai jos:


A fost o experiență unică, pentru că am avut ocazia de a întâlni un colectiv cu zâmbetul pe buze. Spre rușinea mea nu știam că deja există un salon Nomasvello la mine în oraș. Cu ajutorul fetelor am putut vedea frumosul cabinet și am aflat mai multe detalii despre tratamentele oferite. Tot ele au fost cele care mi-au oferit mai multe informații despre cardurile de fidelitate Nomasvello. Mai simplu spus după ce apelați la un anumit tratament primiți un număr de puncte, găsiți o listă cu punctele primite pentru fiecare tratament în salon. De asemenea tot în salon veți găsi și o listă cu numărul de puncte necesare pentru a beneficia gratuit de tratament. Pe site-ul Nomasvello veți putea găsi lista completă cu prețuri atât pentru clienții noi cât și pentru cei vechi. Clienții fideli vor fi de fiecare dată recompensați prin prețuri mici, deci nu mai ezitați și apelați la ei. Acum aveți ocazia de a vă face un cadou bine meritat!

Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest salon?

Pe lângă personalul politicos, m-a atras designe-ul. Nuanța aceea de verde este foarte plăcută ochiului, te ajută să te calmezi și să te simți ca acasă. De la fetele de la Nomasvello am înțeles că aceasta nuanță este folosită în toate saloanele firmei. Dacă vă uitați în pozele de mai sus veți vedea că toate prăjiturile aduse la deschiderea salonului erau verzi. Pe lângă pliantele cu toate ofertele și serviciile firmei am primit și o cremă creată de Nomasvello, despre care veți citit ceva mai târziu, cel mai probabil după Paște. Sper ca după ce terminăm cu toată această nebunie cu curățenia, gătitul și toate cele să îmi fac timp și pentru ea 🙂 . 

Răsfăț pentru fața mea la Nomasvello Calea București Craiova!


Miercurea aceasta, convinsă de Raluca, am ajuns din nou în cabinetul Nomasvello, de această dată nu am mai venit pentru poze ci pentru a testa tratamentul facial Pro Skin. Nu mai testasem până acum un astfel de serviciu și sinceră să fiu îmi era puțin cam teamă. De felul meu sunt cam speriată de durere, cu toate acestea Denisa a reușit să mă liniștească și după cum se poate vedea în cele mai multe dintre poze râdeam. 

Pentru început trebuie să știți că atunci când faceți un astfel de tratament nu trebuie să aveți asupra voastră nici o bijuterie, pentru că se lucrează cu ultrasunete. La un moment dat mă speriasem pentru că auzeam acel sonor în urechi, datorat creșterii intensității. Care au fost pași pe care Denisa i-a urmat atunci când mi-a făcut tratamentul?

  • În primul rând mi-a oferit o bentiță care să îmi protejeze părul.
  • Mai apoi mi-a pus brățara de la aparat la mână și mi-a precizat să îi spun dacă după ce pornește aparatul voi simți pișcături.
  • Apoi mi-a aplicat pe toată fața o soluție specială. Aceasta având rolul de a ajuta aparatul să își facă și mai bine treaba.
  • După aceea a început întreg procesul. Inițial am fost foarte speriată de gândul că ar putea să mă doară, însă acum trebuie să vă mărturisesc că senzația este una destul de plăcută. Spre deosebire de durerea pe care o simțim atunci când ne stoarcem singure coșurile acasă aceasta este foarte acceptabilă. La mine a fost problemă doar la 3 coșuri, pe care cu o seară înainte reușisem să le deranjez, dar am trecut rapid peste. Eu mai am o problemă, aceea că nu accept să îmi intre nimic în ochi, iar câțiva stropi din substanța pusă pe față  ajungeau fix pe pleoape. Pentru a nu mă simți prost Denisa mi-a oferit o pereche de ochelari și astfel am reușit să scap de încă o problemă. În timpul tratamentului Denisa a trecut de mai multe ori peste zonele cu probleme pentru a putea scăpa de toate punctele negre.
  • Următorul pas a fost reprezentat de un masaj facial, deci pot spune că a fost o reală plăcere pentru fața mea.

Pe toată perioada tratamentului Denisa a stat de vorbă cu mine și sinceră să fiu nici nu știu când au trecut 15 minute. Mi-a plăcut să aflu că îi place ceea ce face, mai ales că de multe ori persoanele se plictisesc după primele consultații. După ce am terminat cu tratamentul Pro Skin fața mea a fost un pic roșie, însă efectul a dispărut după maxim 20 de minute. Fața mea a fost și este și acum mai plăcută la atingere, foarte multe dintre coșurile și punctele negre care mă enervaseră până atunci au dispărut. În plus acum este mult mai ușor să scot punctele negre și să storc coșurile.

În curând voi reveni la Nomasvello și pentru Rejuvenare Facială, deci stați pe aproape pentru a afla mai multe și despre acest serviciu.

Pentru toți cei interesați vă las mai jos și oferta Nomasvello pentru luna Aprilie:

Voi ați încercat până acum serviciile celor de la Nomasvello? Dacă da, ce părere aveți despre ele? Ce v-ați dori să încercați din serviciile oferite de ei?

11 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.