Cum alegi corect sandalele pentru vara 2017?

 

Caldura isi face in sfarsit simtita prezenta, iar daca ai inceput deja sa pregatesti si sa porti tinute mai lejere, trebuie sa ai in vedere obligatoriu si achizitia unei perechi de sandale. Desigur, va trebui sa tii cont de numeroase criterii: sandalele trebuie sa se potriveasca cu forma corpului tau, trebuie sa iti ofere confort, trebuie sa fie elegante sau casual, in functie de ocazie si trebuie sa provina si de la un brand renumit. Acest din urma criteriu iti va garanta ca vei cumpara sandale piele naturala, de calitate premium, care sa fie in acelasi timp foarte comode.

Principalul aspect caruia trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita atunci cand alegi sandalele pentru vara 2017 este insa forma piciorului. In continuare iti voi oferi cateva tips-uri despre cum sa alegi sandalele din acest punct de vedere – totusi insist sa te axezi pe sandale piele naturala si nu pe produse realizate din alte materiale.

Pentru picioare scurte si subtiri, alege sandalele cu toc

In cazul in care partea de jos a corpului este mai scurta decat trunchiul va trebui sa cauti o modalitate de a masca aceasta diferenta. Recomandarea mea? Alege o pereche de sandale piele naturala cu toc inalt sau cu platforma inalta. In acest fel vei castiga in inaltime si vei crea acel aspect de picioare alungite. De asemenea, va trebui sa eviti sandalele cu varful rotund sau patrat si sa alegi sandale cu varful usor alungit sau ascutit, pentru a crea impresia de inaltime, in cazul in care esti mai micuta de statura.

Pentru picioare scurte si groase iti recomand sandalele stiletto

Nicidecum nu trebuie sa alegi sandalele gladiator sau cele care se inchid cu cureluse la baza gleznei, daca ai picioarele scurte si groase. Acest lucru nu va face decat sa accentueze disproportia dintre partea inferioara a corpului si trunchi. De preferat in acest caz este sa alegi sandale stiletto, cu toc cat mai inalt si mai subtire. Insist din nou sa alegi sandale piele naturala, pentru ca doar acestea iti vor oferi confortul necesar in timpul purtarii, fiind si mult mai rezistente.

Pentru picioare lungi, alege sandale gladiator sau cu toc inalt

Daca esti posesoarea unor picioare lungi, te poti orienta atat catre sandale stiletto, cat si catre sandale gladiator sau modele care se inchid cu cureluse la baza piciorului. Din acest punct de vedere nu ai prea multe inconveniente, optiunile fiind deschise. Totusi, va trebui sa stii ca sandalele cu varf ascutit nu te prea avantajeaza, si nici tocurile late.

Pentru picioare tonifiate, cu musculatura pronuntata, sandalele decupate sunt varianta ideala

Cred ca e visul tuturor femeilor sa aiba picioare lungi, atletice si frumos sculptate. Daca esti norocoasa posesoare a lor, sandalele cu toc inalt si subtire sau modelele de sandale piele naturala decupate sunt ideale pentru tine. Va trebui sa eviti modelele cu toc mic si patrat sau balerinii, pentru ca nu vor face altceva decat sa dea impresia unor picioare masive.

Porti marime mare? Evita sandalele delicate!

Daca traiesti pe picior mare – la propriu! – este de preferat sa optezi pentru incaltaminte si sandale care sa acopere piciorul cat mai mult. Modelele cu curele late sunt cele mai indicate, pentru ca cele care lasa vederii mult din laba piciorului prin curelusele subtiri vor crea un aspect nu tocmai placut.

De unde alegi sandalele? Mai mult decat sigur si aceasta intrebare te macina. Indiferent de forma piciorului sau modelul pe care il cauti, iti ofer recomandarea mea: ANNA CORI. Indiferent daca ajungi intr-un magazin fizic sau daca vizitezi pagina www.annacori.com, vei observa ca modelele sunt tot timpul in trend. Tot aici vei gasi sandale piele naturala care te vor incanta pur si simplu, care denota calitate. Asadar, tine cont de recomandarile de mai sus daca vrei sa faci alegerile potrivite pentru sandalele verii 2017!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.