Tehnici EFICIENTE de agatat barbatii: iata cum sa-l seduci!

Esti singura de ceva vreme si ai inceput sa duci dorul unui partener, sau pur si simplu iti place sa flirtezi si sa te simti admirata?
Oricare ar fi cazul, noi iti prezentam cateva tehnici de agatare care nu vor da gres!
Iata cum poti seduce barbatul de care iti place, in doar cativa pasi:

  • Frecventeaza locuri noi tot timpul. Probabil ca ti se pare ridicol, dar poti intalni barbati peste tot, chiar si in parc, atunci cand scoti cainele la plimbare. Important este sa iesi din casa, sa frecventezi cat mai multe locuri diferite, sa arati ca esti disponibila! Pentru a starni interesul barbatilor, este important sa arati bine in orice moment si in orice situatie. Poti sa incerci o pereche de pantofi de dama din piele marca The5thElement si niste haine atractive. Sa zicem ca iti plimbi cainele prin parc si deodata, zaresti un tip care te lasa fara suflu. Are si el un caine. Probabil ca vei pica pe ganduri, fara sa stii ce sa faci. Insa nu ai timp de pierdut, trebuie sa intri in vorba cu el imediat, altfel vei rata ocazia! Daca nu stii cum sa spargi gheata, leaga-te de ceea ce este evident: animalutele cu care ati iesit la plimbare. Incepeti sa vorbiti despre ingrijirea cainilor, iar daca el este angrenat in discutie, poti continua prin a-i spune ca un medic veterinar la domiciliu non stop in Bucuresti este Cherryvet, povesteste-i despre dieta cainelui tau si despre cum ai incercat sa-l dresezi, iar apoi schimba subiectul in directia care te intereseaza de fapt: o prima intalnire cu el.
  • Nu astepta ca el sa faca primul pas. O tehnica de agatat ce da roade este sa ataci si sa astepti. Barbatii sunt atrasi de femeile increzatoare, asa ca daca iti place un tip si ii arati ca nu esti deloc timida, el va fi intrigat. Secretul este sa il abordezi cu indrazneala, sa il faci interesat de tine, sa isi doreasca sa afle cat mai multe despre tine, dupa care sa devii, brusc, indisponibila. Cu alte cuvinte, dupa ce ai abordat un barbat si te-ai asigurat ca te place, lasa-i numarul de telefon, pentru ca te va suna cu siguranta. Insa, ai grija sa nu lasi garda jos prea devreme! Trebuie sa-l lasi sa fiarba in suc propriu cel putin 3 zile, pana sa accepti sa iesi cu el la o intalnire. Daca trece mai mult de o saptamana, el va considera ca nu esti interesata, asa ca nu astepta chiar foarte mult timp pana sa iesi cu el.
  • Nu fi agresiva! Da, este in regula sa fii indrazneata si sociabila, insa nu uita ca barbatului ii place sa domine. Iar daca tu vei prelua acest rol, el isi va pierde increderea in sine si va renunta rapid la “misiunea” de a avea o relatie cu tine. Asadar, sigur, este bine sa fii comunicativa si sa vorbiti despre tot si toate, dar nu-i lasa impresia ca esti o femeie independenta si puternica, care nu are nevoieloc de un barbat. Barbatilor le plac femeile de succes, dar carora nu le este teama sa se arate vulnerabile in fata lor, pentru ca ei isi doresc sa le protejeze. Poti alterna! Arata-te stapana pe situatie, dar pe alocuri da-i de inteles ca esti doar o copila fragila, ce are nevoie de protectia si afectiunea lui, pentru ca doar asa s-ar simti in siguranta. Vei vedea ca in scurta vreme, se va indragosti pana peste cap de tine!

Asadar, pentru a agata un barbat, va trebui sa-i arati toate fatetele caracterului tau. Pentru inceput, arata-te cool si interesanta, apoi inabordabila si, cand el este deja prins in mrejele tale, dezvaluie-i acea latura sensibila de care se va indragosti cat ai clipi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.