Vreau o bicicleta fitness!

Încă de iarna trecută am început să pun kilograme. Fiind stresată ba cu munca, ba cu facultatea, ba cu problemele ajunsesem să mănâncă aproape non-stop. Inițial nu am dat atenție kilogramelor care se măreau cu fiecare săptămână. Acum însă aș vrea să merg la mare, iar silueta mea nu este tocmai cel mai plăcut lucru pe care ar vrea cineva să îl vadă.  Am încercat să merg la alergări în parc, dar numai până acolo fac 30 de minute și cum obosesc reprede nu prea se merită. Adică pierd mai mult timp să ajung acolo, decât îmi ia ca să alerg. O foarte bună prietenă m-a sfătuit însă să îmi cumpăr o bicicleta fitness.

Recumbent inSPORTline Rapid

Ea are deja una și rezultatele nu întârzie să apară. Sinceră să fiu și pe mine mă tentează această idee mai ales că pot să fac mișcare de la mine de acasă. În parc uneori mă simt ciudat și pentru că există acele persoane care încep să facă bâză sau să fluiere după tine. După ce am reușit să testez bicicleta prietenei mele am decis că este într-adevăr o soluție bună pentru mine. Primul lucru pe care l-am făcut mai apoi a fost să o întreb de unde a achiziționat-o. În acest fel am descoperit insportline, un site cu foarte multe aparate interesante ce ajută la pierderea kilogramelor în plus.

De ce am ales să cumpăr o bicicleta fitness și nu o bandă de alergat?

Așa cum vă ziceam și mai sus eu am încercat să slăbesc prin alergare deci era normal să îmi iau o bandă de alergare. Cu toate acestea eu am preferat o bicicleta fitness. De ce am făcut asta? Simplu, pentru că mi se pare mai ușor să pedalez decât să alerg, în plus mereu am iubit mersul pe bicicletă. Mai mult decât atât cred că o bicicletă este o metodă mai simplă de a da jos kilogramele în plus. 

Bicicleta Recumbent inSPORTline Gemra 3in1

Pe site-ul mai sus precizat am avut ocazia de a întâlni zeci de biciclete, așa că alegerea nu a fost una tot mai ușoară. Cu toate acestea m-am bucurat să descopăr încă de pe prima pagină cele mai importante detalii despre biciclete. Un lucru foarte important de care trebuie să ținem cont atunci când alegem orice aparat de slăbit este greutatea maximă. Dacă la el scris maxim 140kg păi atunci trebuie să nu depășești această greutate, altfel riști să strici aparatul și este păcat de el.

De prețuri nu am de ce să mă plâng, mai ales că aceste biciclete sunt foarte importante atunci când nu ai timp să faci mișcare. De exemplu, eu, folosesc o bicicleta fitness atunci când am câteva minute pauză. Pur și simplu setez nivelul dorit și când am obosit mă întorc la ce aveam de făcut. Acest lucru este util și pentru că nu se pierde mult timp. Toate bicicletele de pe site-ul de mai sus au mai multe nivele tocmai pentru a nu începe cu cel mai greu ci din contră pentru a o lua pe rând. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.