TOP 3 destinatii de vis pentru vara aceasta

Daca iti place sa calatoresti si vrei ca vara aceasta sa ai parte de experiente cu adevarat memorabile, atunci trebuie sa afli cum anume poti sa planuiesti o astfel de perioada. Mai exact, trebuie sa stii care sunt cele mai frumoase destinatii, cele mai splendide locuri in care trebuie neaparat sa ajungi.

Ce iti vine in minte atunci cand spui vacanta de vara? Plaja, soare, relaxare, bronz, odihna? Daca te incadrezi in cealalta categorie de persoane si iti place muntele, sau o combinatie intre cele doua categorii, afla ca sunt nenumarate locuri pe care ti le poti alege ca destinatie pentru o vacanta de neuitat.

Destinatii pentru vara lui 2017

Un loc in care trebuie neaparat sa ajungi, mai ales daca iubesti marea, este Coasta de Azur. Cunoscuta si sub denumirea de Riviera Franceza, aceasta este ideala pentru cei care au ceva aparte pentru cultura franceza, pentru ca locatia reprezina paradisul opulentei inca de acum 400 ani.

Atractiile turistice cu care te intampina aceasta zona tropicala cu clima blanda si insorita sunt numeroase. Poti sa te rasfeti intr-una din statiunile Nisa, Saint-Tropez, Antibes, Cannes sau Menton, daca iti place sa ii oferi corpului tau o ingrijire benefica speciala.

Sa nu uitam de ceea ce poate fi numit emblema turistica a orasului, cladirea hotelului Negresco. Alte obiective turistice care pot fi vizitate aici sunt palatul Festivalurilor si al Congreselor (localizat in Cannes), Catedrala Saint Reparte din Nisa, Principatul Monaco si casinoul din aceeasi locatie.

De asemenea, daca esti fanul cumparaturilor, Bulevardul Beaux Arts din Monte Carlo este paradisul tau. Aceasta este una dintre cele mai scumpe strazi din lume in care poti cumpara articole fine, de o calitate net superioara oricarui alt loc.

Eze Village este un alt loc in care trebuie sa ajungi. Este vorba despre un sat medieval, care se situeaza la o altitudine de 400 metri fata de nivelul marii. Cu siguranta vei fi rapit de frumusetea si splendoarea acestui loc.

In ceea ce priveste deplasarea pana in strainatate, poti opta pentru unul dintre nenumaratele mijloace de transport international de persoane disponibile pe piata. Indiferent daca optezi pentru o calatorie cu autocarul sau una cu avionul, asigura-te ca vei avea parte de cele mai bune conditii.

Mallorca este o alta zona in care vei dori sa ajungi cand vei afla cu ce te intampina aceasta. Este una din cele mai deosebite insule, parte a formatiunii de 5 (Ibiza, Formentera, Menorca si Dragonera). Gasesti numeroase statiuni, situate in cele mai splendide zone ale insulei. In functie de starea pe care o ai, poti sa te orientezi dupa cea care iti ofera ceea ce vrei sa vezi. Insula mai este considerata si un loc al contrastelor, pentru ca in partea de S-V este aglomeratie, in partea de sud gasesti plaje, iar in nord dai de tarm stancos.

Daca optezi pentru Mallorca, poti sa stabilesti un itinerariu spre Santanyi. Aici atmosfera este feerica, vegetatia este luxurianta, iar nisipurile fine. Poti sa vizitezi locatii precum pestera Cuevas del Drach, fabrica de perle Manacor ce este atat de celebra, portul Porto Pollenca etc.

Daca ajungi in Malta, vei descoperi o tara insulara deosebita. Acest arhipelag se remarca prin modul in care sunt dispuse insulele malteze, ce nu pot fi descrise decat ca un muzeu urias in aer liber. Poti sa te relaxezi in cele mai limpezi piscine naturale, pesteri subacvatice sau plaje cu nisip rosu.

Locurile pe care le poti vizita sunt nenumarate. Asadar, pregateste-ti din timp vacanta pentru aceasta vara pentru a te linisti la gandul ca te asteapta un timp de vis, in cadrul celor mai speciale zone din lume.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.