Casting pentru Luxury Academy în Craiova!

Salutare, dragi cititori! 

Astăzi vin cu o veste foarte bună, mai ales dacă sunteți din Craiova. În acest weekend aveți ocazia de a deveni vedete. Cum? Simplu participând la Castingul de Talente Luxury Academy. În acest loc aveți ocazia de a vă distra și în plus, dacă dați dovadă de talent vă puteți număra printre cele 20 de concurenți. 

Cui se adresează castingul?

Craiovenilor care sunt interesați de:

  • Hairstyling
  • Make-Up
  • Fashion Design

dacă ai cunoștințe în cel puțin un domeniu de mai sus acum este cea mai bună ocazie să te faci cunoscut. Gândește-te că acest reality show va fi difuzat pe un post național. În plus vei avea ocazia de a câștiga marele premiu.

Ce se intampla la Castingul de Talente Luxury Academy? 

  • Prima oară o echipă te va întâmpina, ei sunt dispuși să îți asculte toate întrebările și să îți ofere un răspuns precis la ele. Acest lucru este important pentru că știu că în mintea ta sunt deja zeci de întrebări.
  • Mai apoi vei putea vedea o prezentare despre tot ce înseamnă proceduri de calificate la Reality Show. Această prezentare se va axa pe cea mai căutată profesie din lumea modei și a spectacolului, mai exact este vorba despre: Consultanță de Imagine.

Un alt lucru mișto este că pentru a putea participa la acest casting nu ai nevoie decât de buletin. desigur trebuie să fi pregătit pentru a te prezenta în fața juraților, dar nu cred că asta este o problemă foarte mare.

Ține minte că înscrierile se fac doar la casting, deci încearcă să ajungi acolo în timp util. 

Unde poți afla mai multe detalii despre preselecție?

  • pagina de facebook @luxuryacademy.ro
  • site-ul online luxuryacademy.ro

Acum este cel mai bun moment pentru a arăta ce poți, nu îți fie teamă să încerci. La această preselecție nu ai nevoie de un portofoliu, trebuie însă să ai încredere în tine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.