NIVEA Care: te simți WOW, arăți WOW!

Să primești un cadou fără un motiv anume, să depășești un record personal sau să probezi rochia pe care o admiri de o lună şi îţi vine perfect sunt câteva dintre experienţele care te fac să zâmbeşti şi să te simţi minunat în pielea ta. Pentru o  experiență completă ai însă nevoie și de o piele fericită, iar senzația grasă sau lipicioasă pot să te pună în dificultate.

Crema revoluţionară NIVEA Care îţi hidratează pielea în profunzime, cât ai zice „WOW”!

Pentru ca tu să te simți și să arăți WOW, NIVEA Care îți hidratează pielea în profunzime fără pic de efort, mai ales dacă ai un stil de viaţă activ şi ai nevoie de un ritual simplu şi catifelat. Cu 100% hidratare şi 0% senzaţie grasă, NIVEA Care te face să te simți WOW și să îți continui ziua fără griji.

 Imediat dupa aplicare acționează intens şi este absorbită imediat oferind o îngrijire delicată. În plus, cu NIVEA Care efectele hidratării intensive sunt vizibile şi vei avea o senzație plăcută care durează întreaga zi.

Încearcă NIVEA Care și descoperă efectul WOW pentru corp, WOW pentru ten, WOW pentru bugetul tău!

 Află mai multe detalii despre crema ideală pentru ten şi corp de pe site-ul NIVEA.

Preţ maxim recomandat NIVEA Care: 14.3 Lei, 100 ml;

Preţ maxim recomandat NIVEA Care: 20.6 Lei, 200 ml

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.