Prietenul la soare se cunoaște! Vara asta, NIVEA Sun are grijă de tine și de cei dragi ție

Un prieten bun știe de ce ai nevoie și e alături de tine în toate momentele care contează: vara asta, ai un prieten de încredere în NIVEA SUN, gata să te însoțească în toate clipele de neuitat sub soare, alături de cei apropiați!

Vremea bună înseamnă relaxare, distracție și mult soare – o sursă de fericire și sănătate, însă și un potențial inamic pentru pielea ta. Fie că ești la mare, la munte sau în parc, radiațiile UV nocive pentru piele te afectează tot timpul. Asigură-te că tu și cei dragi sunteți în deplină siguranță în timp ce vă bucurați în totalitate de zilele calde, folosind produsele NIVEA SUN – marca numărul 1 global în protecție solară – care au grijă deplină de sănătatea pielii.

Protecție eficientă și bronz natural? Perfect posibil, cu uleiul-spray NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30, care te protejează de radiațiile UVA/UVB fără să scape din vedere bronzul frumos pe care îl doreşti cu fiecare start de sezon estival. Formula cu extract de Pro-melanină din plante accelerează procesul natural de bronzare a pielii prin stimularea producției de melanină proprie pielii, rezultatul fiind un bronz sănătos și de durată. Cu o formulă ușoară, fără autobronzant, spray-ul îți protejează cu delicatețe pielea. Ai grijă și de cei mai sceptici din grupul tău de apropiați și convinge-i că factorul de protecție nu este un obstacol în calea obținerii unui look cool, de vară!

Dacă hidratarea pielii e primul lucru care te preocupă, atunci vei face echipă bună cu loțiunea NIVEA SUN Protect & Moisture cu SPF 30, care asigură protecție imediată împotriva arsurilor solare și a îmbătrânirii premature, în timp cehidratează pielea pe termen lung. Loțiunea conține un sistem de filtre UVA/UVB pentru protecție eficientă și reduceapariția alergiilor provocate de expunerea la soare. După o zi lungă de relaxare la soare, pielea ta se va simți sănătoasă, suplă și catifelată.

Pentru că amintirile din vara asta sunt mai frumoase când ești în compania celor dragi, ține-ți prietenii aproape sub soare! Ajută-i să aplice spray-ul sau loțiunea de protecție pe întreaga pieleși repetațiaplicareao dată la două ore și de fiecare dată când ieșiți din apă.

Pentru o piele sănătoasă pe termen lung, evită expunerea la soare la orele prânzului (12-4 p.m.), când intensitatea radiațiilor UV este la nivelul maxim și nu uita să aplici loțiunea o dată la 2 ore. Protejează-te pe tine și pe cei dragi cu pălării, ochelari de soare și tricou, iar dacă ești în compania celor mici, evită expunerea acestora în lumina directă a soarelui. Folosește produse de protecție solară NIVEA SUN chiar și la umbră, pentru că aceasta nu teprotejează în totalitate de efectele radiațiilor UV.

Fiecare tip de piele e diferită, iar produsele NIVEA se adresează unei game variate de nevoi. Află mai multe despre importanța protecției solare și despre ce tip de produs ți se potrivește vizitând pagina de Facebook NIVEA și site-ul www.NIVEA.ro.

Preț maxim recomandatNIVEA Ulei – spray de plajă pentru Protecţie şi Bronzare FPS 30, 200 ml – 49.9 RON

Preț maxim recomandatNIVEA Loţiune de Protecţie Solară PROTECT & MOISTURE FPS 30, 200 ml- 47 RON

 

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

 

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.