Trăiește experiența senzuală a cafelei de lux cu noile capsule Davidoff Café, compatibile cu espressoarele Nespresso®*

Adevărații pasionați de cafea se pot bucura acum de cea mai înaltă calitate și de răsfățul pur al Davidoff Café într-o capsulă. Pentru prima dată, brandul internațional de cafea super premium Davidoff Café a creat o gamă de capsule compatibile cu espressoarele Nespresso®*, oferindu-le cunoscătorilor ocazia de a se bucura de gustul fin al cafelei de lux.

„Prestige”, „Elegance” și „Style” sunt cele trei sortimente de capsule create de somelierul Davidoff Café numai din cele mai alese boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare din lume.

  • Davidoff Café Prestige– espresso intens.

Un espresso cu caracter puternic, aromă fină și gust catifelat.

Pentru a obține această rețetă, sunt special selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica din Sudul Americii completate cu boabele de cafea Robusta din India.

  • Davidoff Café Elegance– espresso fin.

Un espresso echilibrat cu gust bogat și note de alune și ciocolată neagră.

Pentru această rețetă sunt selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Centrală și de Sud.

  • Davidoff Café Style– espresso lung.

Un espresso cu o aromă intensă de boabe prăjite completată de note lemnoase și de cereale.

Amestecul perfect al boabelor Arabica special selectate din America Centrală și de Sud dezvoltă un caracter intens și un gust bogat.

Secretul calității deosebite a capsulelor Davidoff Café constă în procesul de prăjire complex. Doar echilibrul dintre timpul și procesul de prăjire garantează cea mai bună calitate.

Fiecare sortiment de capsule este ambalat în cutii cu un design elegant, a câte 10 bucăți. Capsulele Davidoff Café se găsesc pe piață începând cu luna iunie, în lanțurile de magazine Carrefour, Kaufland și  Mega Image.
Despre Davidoff Cafe:

„Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul definit de Zino Davidoff care însumează caracterul luxuriant și lipsit de compromisuri caracteristic întregului brand.

Lumea cafelei Davidoff Café aduce împreună sortimente unice de cea mai înaltă calitate: Rich Aroma, Fine Aroma, Espresso 57 și o dată pe an, o Ediție Limitată deosebită (cafea prăjită și măcinată, și cafea instant).

 

Pentru gama Davidoff Café, sunt alese cele mai bune boabe de cafea din cele mai bune regiuni de

cultivare a cafelei. Acestea sunt ulterior prăjite individual și mixate într-o compoziție de cafea

superioară – Grande Cuvée.
Gama Davidoff Café acoperă fiecare profil de gust al celor mai exigenți băutori de cafea.

 

Mai multe informații despre gama Davidoff Café găsiți pe site-ul http://www.zinodavidoff.com/coffee/products/capsules/sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ZinoDavidoffCafe.

 

*marcă înregistrată a unei companii terțe

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.