De ce trebuie sa ne uitam peste mai multe modele de pardoseli?

Pentru a fi eficientă, la locul tău de muncă, nu este suficient să fii odihnită și bine pregătită în plan profesional. Știm, absolut toate, că o importanță tot atât de mare asupra rezultatelor noastre o au și condițiile în care noi ne executăm sarcinile zilnice. Eu zic că randamentul nostru este mult mai bun atunci când ne bucurăm de un mobilier plăcut ochiului, de un spațiu aerisit și curat. La fel cred că o influență pozitivă asupra modului în care lucrăm o au și diferitele modele de pardoseli pe care le găsim în birourile noastre.

Cu câteva zile în urmă am fost surprinsă să văd și eu în ce condiții grele se muncea într-o fabrică de confecții cu mult  înainte de nașterea mea. Surpriza mi-a făcut-o tatăl meu oferindu-mi să vizionez un video de pe un CD despre modernizarea unei astfel de fabrici. Aici pe timpul comunismului, pe cele șase nivele, lucrau peste cinci mii de oameni, iar condițiile de muncă erau foarte dificile. Nu numai că diversele utilaje erau aproape lipite unul de altul, dar cablurile de alimentare ale lor erau înșirate pe jos acoperind aproape în întregime podeaua.

Pe CD era prezentat și un etaj complet modernizat.  Iată că de această dată pe podea nu se mai zărea nici-un cablu electric, nici-un furtun de abur. Acum se putea circula cu ușurință printre diversele mașini, dar au dispărut și destul de multe utilaje. Este drept că cele care le-au luat locul sunt mult mai moderne, aproape total automatizate și pe cale de consecință foarte mulți dintre cei ce munceau pe acest etaj nu se mai regăsesc în noua organizare.

Cum a fost posibila aceasta modernizare?

Această modernizare, pe lângă trecerea la echipamente de o generație foarte tânără, a fost posibilă și prin folosirea unor modele de pardoseli tehnice supraînălțate. Datorită supraînălțării podelei s-a creat un spațiu tehnic prin care s-au trecut toate cablurile electrice și de telefonie, toate țevile din care sunt executate instalațiile de apă și de aburi. Ca urmare toate aceste utilități necesare pentru funcționarea echipamentelor, apar din podea exact în locul în care se face racordarea utilajului ce are nevoie de ele.

Avantajele unor astfel de podele sunt destul de variate, pornind de la crearea unui mediu mult mai prietenos cu cei ce îl folosesc, până la asigurarea unui confort necesar unei productivități sporite. Un alt avantaj este dat de ușurarea intervenției în cazul defecțiunilor ce apar inevitabil în timpul procesului de producție. Remedierile în cazul acestor defecțiuni sunt făcute rapid, fără a mai strica pardoseala și se pot face de o foarte bună calitate.

În zilele noastre, când de multe ori este nevoie de schimbarea destinațiilor unor clădiri, instalarea acestui tip de podele  este cu siguranță cea mai bună soluție. Pentru a descoperi și voi o varietate de modele pentru podele tehnice intrați pe podele-tehnice.com/ro/. Pe lângă diversitatea acestor produse veți descoperi și un colectiv format din specialiști ce vă pot ajuta să vă transformați orice spațiu în  ceea ce vă doriți.

Chiar dacă ești doritoare de o soluție care să îmbine esteticul cu latura practică a afacerii tale, cei de la BG Contin HR pot prelua proiectul tău și ți-l vor transforma în cea mai frumoasă realitate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.